- הוסף לסימניות
סטיגמה נפוצה
ברוב המקרים המקצוצע דורש מנה מכובדת מהמוצר הזה.
לא סטיגמה, סתם הקשר מוחי שלי...
סטיגמה נפוצה
ברוב המקרים המקצוצע דורש מנה מכובדת מהמוצר הזה.
רק כיוון שיש עוד אנשים שעושים את ההקשר הזה כיניתי את זה 'סטיגמה'לא סטיגמה, סתם הקשר מוחי שלי...
כבר עשה את כל זה.מדמיינת את בן ה-9 שלי-
הייתי הולכת איתו על רעיונות כמו כתיבת סיפור בעצמו עם חיפוש תמונות מתאימות
תפזורות , סודוקו קל , משחקי קופסה למיניהם , העתקת ציורים , קריאת ספרים ,
קליקס פליימוביל ומגנטים הולך גם בגיל הזה.
בגדול אם אין לך בעיות עקרוניות עם ההתמכרות לזה לכמה ימים (אל תדאגי ימאס בסוף--) - אז גיימבוי הוא מעולה.
פחות רואה את בן הגיל הזה נהנה או מתעסק זמן רב מדי בצביעת דפי ציור...
הסטוריה- לא מתענייןבן ה-9 שלי אמנם לא לבד, אבל השאר בננות אז חלק מהזמן מעסיק את עצמו באופן שונה, תראי אם מתאים לשלך:
גמר את ספרי ההיסטוריה שבבית בנים ובנות מכל השנתונים, כולל המחברות של י"א ויכול לגשת לבחינהחורש אנציקלופדיה ...
זה חוץ כמובן מלימודי הקודש שעושה לעצמו מבחני סיכה ומכין את החומר של השנה הבאה (שה' יעזור שתתחיל בשגרה מבורכת)
במרפסת מקורה ענקית בנה עיר שלמה ומרתקת מלגו, פליימוביל, קפלה ומגנטים ומתי שמתחשק לו הוא מפעיל אותה (בונה אותה בשישי אחה"צ ומפרק לקראת השטיפה בסוף השבוע וחוזר)
אופניים אני מרשה לו עם חבר אחד שהוא גם שכן וכבר היה עם קורונה (אצלנו זה יכול בהתאם להנחיות ובלי להיות במגע עם אחרים, לא יודעת אם מתאים לכולם)
מעבר לזה יש דברים שעושה ביחד עם הבנות, אבל בטוחה שהיה נהנה גם לבד:
להתעסק במטבח: להכין עוגיות ורוגעלך וכל מיני חטיפים , צביעה בגואש, אקריליק - ציור חופשי, מנדלות , פלסטלינה / פימו - יש לי ספרי הדרכה, קיפולי נייר
מנצלת את ההזדמנות לבקש ממי שיש המלצה לחומר היסטורי מקום המדינה ועד עופרת יצוקהאבל נקי!!! - הוא יברך אותו בכל הברכות , בינתיים הוא חופר לסבא ולסבתא
![]()
כבר עשה את כל זה.
נקסט
וחוצמזה שאני זו שצריכה לשבת ולאתגר אותו. אחיות שלו בסמינר הבייתי פי 3 ממה שהיה עד היום.
כי כל שיעור לומדות אותו עם כמה חברות...
אם אין אפשרות לשאול את המורה-שואלים חברות.
איפה קונים את הכדור הזה? רעיון.לגבי פעילות גופנית-
היות שאנחנו "תקועים" בבית ללא מרפסת, חצר או חדר מדרגות, רכשתי ב20 שקלים כדור קפיץ בעל קרניים. הילדים מוציאים עליו את המרץ שלהם בקפיצות נמרצות וזה בפרוש אחת הקניות הטובות ביותר שביצעתי.
אשמח להמלצות לפעילות גופנית משחררת.
עברתי חצי עיראיפה קונים את הכדור הזה? רעיון.
עד שהשכנים...
מישהו יכול לעזור לי למצוא את הקורס הזה? (לא מצאתי)
תודה
@מהנדסת תוכנהאשמח עם מישהו יעלה קישור
לאשכול דפי העבודה והיצירות הגדול מתקופת הגל הראשון.
תודה רבה!
drive.google.com
רעיון מהמם!העסק מתחיל לשגע...
שתפו בעוד רעיונות לתעסוקה קלילה וכיפית..
זה מה שעשינו היום
צפה בקובץ המצורף 693728צפה בקובץ המצורף 693729
הצלת אותנו!העסק מתחיל לשגע...
שתפו בעוד רעיונות לתעסוקה קלילה וכיפית..
זה מה שעשינו היום
צפה בקובץ המצורף 693728צפה בקובץ המצורף 693729
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים