- הוסף לסימניות
הוא הגיב ל"שועלית" שכתבה שהותקפה פעמיים.???????????
הוא הגיב ל"שועלית" שכתבה שהותקפה פעמיים.???????????
אפשר להזמין לו משטרה, אל תהיו פריירים!פעם ישבתי עם הילדים שלי בגינה עם עוד כמה אמהות, ועבר שם אדם חילוני עם כלב ענק. הוא שחרר את הכלב ליד איפה שהילדים שיחקו והילדים מאוד נבהלו. אחת האמהות צעקה "קח את הכלב!" הוא צעק בחזרה "תעשו צבא!" ונתן לכלב להמשיך לרוץ בין הילדים. ב"ה לא קרה כלום חוץ מהרבה צרחות אבל נדהמנו מהחוצפה של האיש.
אחריות פלילית על בעלי הכלביםלא כל כלב לפי החוק צריך רצועה
זה תלוי בסוג הכלב
יש כלבים שחייבים ברצועה ויש כאלה שלא לפי החוק
לא נראה לי שהוא תכנן לחכות עד שהמשטרה תגיע. הוא שחרר את הכלב ל2-3 דקות, ראה שכל הילדים בוכים והאמהות צורחות, ולקח את הכלב והלך. זה נגמר מאוד מהר.אפשר להזמין לו משטרה, אל תהיו פריירים!
ציטוט: בעליו של כלב שמטייל במרחב הציבורי ללא רצועה עלול להיקנס ב 500 ש"ח לפחות. שחרור כלב מגזע מסוכן עלול להגיע לאלפי שקלים.
אם תשים לב, בסופו של יום כל הכאוס הזה הוא נגד החרדים. השיח שלהם הוא על כך שברגע שבית המשפט לא ישלוט כאן, אז החרדים ישלטו כאן. הממשלה שהיא ברובה דתית, תקבע חוקים דתיים. בהפגנות שלהם הם צועקים "אירן זה כאן", כי הם פוחדים שיהיה כאן שלטון חרדי.דבר אחד לא הבנתי, אולי מישהוא יסביר לי
יש פה דיון אם הוא עשה את זה בכוונה\ לא מנע את זה, וזה בגלל ההסתה, או שזה קרה בתום לב.
חשוב לי להבין על איזה הסתה מדובר?
יש עכשיו כאוס גדול של השמאל על ביבי, לוין, רוטמן,
איפה מופיע בתקופה הזאת הסתה על הציבור החרדי?
יש תקופות (כמו בקורונה, כמו במערכות בחירות ע"י ליברמן וכו')
אבל עכשיו, מי מתנדב להראות לי הסתה?
ראיתי וזה לדעתי כן הסתה. כי לא הגיוני שבעל הכלב יושב בנחת ורק אחרי זמן רב הוא מופיע לו בשיא הרוגע, הולך לכלב בנחת ולוקח אותו.דווקא מי שראה את הסרטון לא חושב שזה הסתה...
הוא מנסה לרדוף אחרי הכלב ככה רואים בסוף הסרטון...
מתקשרים למשטרה תוך כדי צעקות שהכלב תוקף אנשים והבעלים שלו לא עושים כלוםלא נראה לי שהוא תכנן לחכות עד שהמשטרה תגיע. הוא שחרר את הכלב ל2-3 דקות, ראה שכל הילדים בוכים והאמהות צורחות, ולקח את הכלב והלך. זה נגמר מאוד מהר.
עד כמה שידוע לי החוק לא מבדיל ביניהם.לא כל כלב לפי החוק צריך רצועה
זה תלוי בסוג הכלב
יש כלבים שחייבים ברצועה ויש כאלה שלא לפי החוק
אולי יכול להיות אלף ואחת סיבות למה לא.למה לכעוס
אני באמת לא יודעת את כל המכלול של פרטי המקרה
אבל תמיד דוחפים לשם תמיד !
יכול להיות אלף ואחת סיבות לכלב עצבני שאפילו הבעלים לא משתלטים אבל הנחיתיות של הציבור ...
שוב, האיש היה שם לשתיים-שלוש דקות והלך.מתקשרים למשטרה תוך כדי צעקות שהכלב תוקף אנשים והבעלים שלו לא עושים כלום
מהר מאוד הם יגיעו ביחד עם מד"א
נ.ב. באשדוד נראה לי שזה היה בשבת
כל פעם שמישהו מהשמאל אומר עלינו שזה מזכיר את הנאצים/היטלר/גבלס כולם מזדעקים.אני לא יודעת מה איתכם, אבל לי זה הזכיר את הסיפורים משנת 1938 פון גרמניה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים