מצומת רמות???
עד איפה האוטובוסים מגיעים בד"כ?
אין לי מושג
רק שאם יש חסימות בשרי ישראל ובגשר המיתרים, זה משפיע באופן ישיר על כל בגין, ומשם לכביש רמות
בכל אופן כדאי להתארגן מוקדם לצאת, ואיפה שנתקעים בדרך לרדת וללכת ברגל.

דוד צוקר, מראשי הפלג הירושלמי, למשי וגדלוביץ' ב'קול ברמה': "ההפגנות יתקיימו בשעה 17:00 באזור הכניסה לעיר ירושלים, צומת שילת, ב"ב וצפת

שימו לב
צפויות הפגנות גם של העדה החרדית
בכיכר השבת החל מ 5:30

מוקדי הפגנות החרדים היום |
ירושלים, כניסה לעיר
בית שמש, כביש 38, כניסה לעיר
בני ברק, כביש גהה
צומת שילת
צומת ראש פינה.

מוזר שבשירות לקוחות בחברת קווים מ"ע אמרו לי שאין שינוי במסלול אלא נוסעים כפי הכוונת המשטרה במקום
למה שלא יתכננו מסלול חילופי נורמלי ויכנסו לב"ב דרך ז'בוטינסקי???

אני דיברתי עם קווים, הם אמרו לי שבגלל שזו לא הפגנה מאושרת, המשטרה לא הודיעה להם על שינוי בנסיעות,
ולכן הם לא מודיעים לבנתיים על שינוי... ראש בקיר!
מוזר שבשירות לקוחות בחברת קווים מ"ע אמרו לי שאין שינוי במסלול אלא נוסעים כפי הכוונת המשטרה במקום
למה שלא יתכננו מסלול חילופי נורמלי ויכנסו לב"ב דרך ז'בוטינסקי???

יש לי משהו חשוב היום בערב בירושלים
איך אני יכול להגיע מב"ש לירושלים אזור גולדה מאיר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה