ההצעה המלאה - אתר אינטרנט בהזדמנות שלא תחזור, עד ראש השנה בלבד

• הוסף לסימניות
טוב, אז גבשנו שתי הצעות - זולה יותר ויקרה יותר, שימו לב להבדלים כמובן במה שמקבלים בזו ובזו.
בנוסף, המעונינים יוכלו לקבל שני משקלים מאותה משפחה של גופן רשת של פונטייפ ב-500 ש"ח בלבד.

שימו לב - הקבוצה לא תוכל להכיל יותר משמונה אנשים בלבד בשביל שכולם יוכלו לקבל את מלוא היחס ואת האתר בזמן ומהר,
וכרגע המקומות הראשונים בקבוצה כבר תפוסים - אז מי שמעונין שיכתוב לי ואתחשב בזה לפי סדר ההודעות הנשלחות.

מסלול א – 1800 שקל

מה מקבלים:
1. שיחת אפיון (טלפון או צ'אט)

2. אתר אינטנרט (תדמית / תיק עבודות) עם תבנית מעוצבת על בסיס מערכת הניהול הפופולרית וורדפרס

3. התאמת העיצוב לקונספט ולאפיון

4. הזנת תוכן עד 5 דפים

5. אזור יצירת קשר – עם שליחה למייל

6. הטמעת גופן רשת (קניית הגופן באחריות הלקוח. ניתן לבחור גופן חינמי)

7. אכסון לשנה עד 200מ"ב ע"ג שרתים בישראל (אין הגבלה של מספר דפים, אין הגבלת רוחב פס)

8. התקנת תוספי קידום, אבטחה וסטטיסטיקה

9. הדרכה של שעה לעבודה על המערכת

10. קודים לניהול האתר להזנת תוכן באופן עצמאי

מסלול ב – 3000 שקל

מה מקבלים:
1. שיחת אפיון (טלפון או צ'אט)

2. אתר אינטנרט (תדמית / תיק עבודות) עם תבנית מעוצבת על בסיס מערכת הניהול הפופולרית וורדפרס

3. התאמת העיצוב לקונספט ולאפיון

4. הזנת תוכן עד 5 דפים

5. אזור יצירת קשר – עם שליחה למייל

6. הטמעת גופן רשת (קניית הגופן באחריות הלקוח. ניתן לבחור גופן חינמי)

7. אכסון לשנה עד 200 מ"ב ע"ג שרתים בישראל (אין הגבלה של מספר דפים, אין הגבלת רוחב פס)

8. התקנת תוספי קידום, אבטחה וסטטיסטיקה

9. הדרכה של שעה לעבודה על המערכת

10. קודים לניהול האתר להזנת תוכן באופן עצמאי

11. קוד לניהול קבצי האתר בשרת – גישה ל-FTP (אפשרות לשדרוג, עדכון ואכסון האתר, ללא תלות בבונה האתר).

ההצעה לקבוצת הרכישה תהיה תקפה למשך שבוע ויומיים מהיום, אא"כ תבא הודעה אחרת.

בהצלחה! :)

• הוסף לסימניות
אני חייבת לציין, שגישה+, כלומר ר' שמואל גרינשטיין בנה לי את האתר,
דיברנו על חבילה מסויימת, שענתה לדרישות שלי,
כשבפועל - הוא העניק לי אין סוף צ'ופרים ומתנות מהצד,

שווה מאוד לסגור איתו, גם אם זה נשמע לכם טיפה יקר יותר מאשר עם בונה אחר.
הוא אחראי לאתר שלכם, הוא נותן שירות מכל כל הלב, ועם המון איכפתיות להצלחה שלכם - ושל האתר שלכם.

אני בטוחה שמי שילך דרכו לא יתאכזב!!

שירי, פנית לבן אדם המתאים לזה :) מאחלת לך בהצלחה!
וסתם שתדעו... אתר כמה שהוא נשמע רק ב"אויר", הוא עוזר ומסייע לך להיות קיים על מפת העסקים, ובימנו שהכל ברשת, זה הרבה.
אמנם לא תמיד קל לשלם את המחירים... (אם כי הלוואי עלי המחירים שקיבלתם פה....) אבל הוא נותן פריסת תשלומים ממש נוחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה