- הוסף לסימניות
אודה מאוד!
מזתומרת?בכללי הבנתי שלא ככ אפשר להשיג הרצאות שלו
www.prog.co.il
האם הכוונה לזה
![]()
``והלפיד עובר הלאה``
זהו סרט על משפחה שנהרסה בשואה וקמה לתחייהושל תקומת החינוך התורני לאחר השואה.זהו סיפורו של העם היהודי, שכמעט נכחד, אך מתעקש להיוולד מחדש,שכמעט התייאש אך ניצח."והלפיד עובר הלאה" מתמקד גם במרכזיותה של התורה בקיומו והמשכיותו של העם היהודי. מופיעים בו חלק מהאנשים המסורים ששרדו את השואה והקדישו את...www.arachim.org
דבר ראשון תודה על המאמץ!באתר הנל של ערכים יש סרדת הרצאות מהרב אסטרייכר אולי שם תמצאו
יהדות | ערכים | סמינרים | הרצאות | דף הבית
www.arachim.org
חסום לי.מצאתי את זה באתר של ערכים:
מרוץ הלפיד הרב ינון קלזאן
https://www.arachim.org/VideoDetail.asp?MediaID=1222 - חלק א
https://www.arachim.org/VideoDetail.asp?MediaID=1223 - חלק ב
(לא מכירה את הרב)
כדי להוריד את הקבצים צריך לעשות הרשמה לאתר ואני לא מצליחהחסום לי.
יכולה אולי למייל?
יש לי את זה אבל זה גדול מידי בשביל לשלוח כאןאודה מאוד!
יש לי את זה אבל זה גדול מידי בשביל לשלוח כאןואוו. אני מחפש את זה שנים!!!
שמעתי בתור ילד/נער מתבגר.
הלוואי שמישהו יעלה את זה. רבותי!
אפשר לקבל את זה למייל?? אני ממש אשמחיש לי את זה אבל זה גדול מידי בשביל לשלוח כאן
אהלן, השגת את ההרצאה? אני גם מחפש.אפשר לקבל את זה למייל?? אני ממש אשמח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים