דרוש מידע ההרשאה החדשה של פרוג...

• הוסף לסימניות
נכנסתי לאתר והיתה איזו שורה למטה של משו בסגנון של " התחדשנו לחץ כאן בלה בלה בלה.." (אני לא זוכרת מה היה כתוב) אישרתי ועכשיו יש לי התראות מפרוג בצחשב. איך עושים לזה ביטול?

• הוסף לסימניות
נכנסתי לאתר והיתה איזו שורה למטה של משו בסגנון של " התחדשנו לחץ כאן בלה בלה בלה.." (אני לא זוכרת מה היה כתוב) אישרתי ועכשיו יש לי התראות מפרוג בצחשב. איך עושים לזה ביטול?

בפעם הבאה כשתקפוץ לך התראה (עכשיו למשל...)
לפני שאת מעיפה אותה, שימי לב שיש בתחתית ההתראה אפשרות להכנס להגדרות אתר ואז לבטל את האפשרות

• הוסף לסימניות
בשורה למעלה יש מנעול ללחץ עליו
1592951015430.png

ולהגדיר בהתראות חסימה.

• הוסף לסימניות
ואגב מומלץ כן להפעיל את זה, אך רק לדברים חשובים כמו תיוג, הודעה פרטית וכאלה
גיליתי ממש עכשיו עוד הרבה התראות שעדיין לא הבנתי את פשרם...
bandicam 2020-06-24 01-26-25-529.jpg

bandicam 2020-06-24 01-26-35-311.jpg

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 674912
צפה בקובץ המצורף 674913

ייתכן וזה אופציונלי
לקראת השדרוגים הבאים בפרוג....

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 674912
צפה בקובץ המצורף 674913
  • גביע - זה ניקוד חדש (ההתראה חן חן וכו')
  • שינוי שם - בעבר היה צריך אישור מנהל על זה, היום גם?
  • צ'אט - בקרוב יתחיל בפרוג לפרימיום אפשרות לחדרי צ'אט, של קבוצת משתמשים יחד לדיונים מקצועיים וכו'.
  • תזכורות - כנראה עתידי על אירועים שונים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה