- הוסף לסימניות
פחותפרוג הולך להשתדרג וקהילת מעצבי דיגיטל יעצבו אותו תמורת קרדיט?
פחותפרוג הולך להשתדרג וקהילת מעצבי דיגיטל יעצבו אותו תמורת קרדיט?
מצויין שכתבת, כך אוכל להסביר גם לאלו שפנו בפרטי,@סיון הפתעה מסקרנת בהחלט
האם אין תנאי סף עבור המשתתפים העתידיים?
מפתה להצטרף לפעילות, ואני מבינה שחלק מהאתגר גלום בהפתעה...
אישית מחשיש אותי להרשם בלי שאדע האם יש סבירות לעמידה בהתחייבות (הבלתי ידועה)
וואוו!אחרי שראיתי את הכוח של הפורום הזה לחולל פרוייקטים,
ואת השת"פים המדהימים שנוצרים לאחמ"כ
אין מצב שאני לא בפנים.
תרשמי אותי, לא יודעת כרגע אם על תפקיד של מאפיינת או מעצבת. אעדכן אותך בהמשך.
מושלם!אשמח להצטרף
בתור מעצבת כרגע
איזה חשמל
מושלם תודה!אשמח להשתתף כבונה אתרים בוורדפרס עם אלמנטור, יש לי גם JET .
ואכן, הדרמה סוחפת....
מהמם!אני רוצה לתחום הבניה או האפיון/עיצוב
כנ״ל!@סיון רק עכשיו ראיתי את האשכול, לא מפספסת...
אשמח להצטרף בתור מעצבת ובונת אתרים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים