השקעות ההשקעה הכי בטוחה בעולם

• הוסף לסימניות
חשבתי על זה שאנשים רוצים להשקיע כסף, אבל חוששים מעוקץ.
יש רעיון פנטסתי, הרווח לא גדול מאוד, אבל אפשרי
לפתוח חשבון בנק נוסף- בלי צ'קים כרטיסי אשראי ושות.
כל חודש כשנכנס המשכורת מחשבים כמה הוצאות אמורות להיות וכמה היו ההכנסות, ומפקידים 50% מהיתרה אם יש- גם אם היא 10 שקל.
ככה הכסף לא נעלם לשום מקום, לא מגיעים למצב שלא מבינים שחודש אחד ההכנסות הן 10 אלף וחודש אחרי 8 אלף ובשתיהם לא נשארים עם שקל ביד.
מה אומרים?

• הוסף לסימניות
היה לי חשבון בנק כזה
אין לזה סיכוי

יותר מומלץ קופת גמל להשקעה
גם ריבית דריבית
גם מחוץ להישג יד
גם יורד חודשי

• הוסף לסימניות
חושבת שהרווח קטן מאוד
איזה ריבית יש בחשבון עו"ש ללא הכנסות?
ויש ריבית על המינוס (אם חודש אחד חסר לי, אני לא אלווה מהחשבון השני)

וכמה עמלות יכולות להיות?
בלי עמלו ובלי מינוס, זה לא אמור להיות חשבון להוצאות, אלא חשבון לחיסכון. פותחים אותו רק כשצריך הוצאה גדולה שמצדיקה שבירת חסכונות- שמחה, שיפוץ, רכב, וכו'

• הוסף לסימניות
בנוסף לא בטוחה, אבל נראה לי שמעתי פעם שחשבון כזה עלול להפוך לחשבון ללא פעילות להיות מדווח לבנק ישראל

לא זוכרת פרטים, אבל נראה לי שבגלל שלא היו תנועות בחשבון אלא רק הפקדה זה גרם לבעיות (יתכן באג של הבנק, ויתכן שאני טועה... זכור לי סיפור כזה...)

• הוסף לסימניות
על איזה קופת גמל אתם ממליצים?
לא ממליצה לא יועצת

כולה בזמנו אלטשולר היו בכותרות אז הנחתי את הכסף שלי אצלם (חודשי, סכומים נמוכים.. העיקר משהו שיורד אוטומטי ללא מגע יד אדם)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש כאן מידע על זה

• הוסף לסימניות
וזה בקפטן קרדיט

כנראה שלא ממש משפיע
יותר תלוי ההתנהלות עם שני החשבונות

• הוסף לסימניות
דרך אזור אישי ממשלתי אפשר לראות דירוג אשראי?
לא
אם הבנק או חברת האשראי פונה למאגר, לאחר בקשה שלך לאשראי, אז יש להם את הדירוג והם צריכים לתת לך לקרא אם אתה מבקש. אבל זה פירוט שמסביר מה כל דבר

נראה לי שתי חברות שהופכות את הנתונים למספר אם תכנס לאתר של קפטן קרדיט תוכל לקבל מהם את הפרטים
ואז המספר אומר מה יכולות האשראי שלך. זה בעיקר בודק יכולת החזר

• הוסף לסימניות
נראה לי שתי חברות שהופכות את הנתונים למספר אם תכנס לאתר של קפטן קרדיט תוכל לקבל מהם את הפרטים
ואז המספר אומר מה יכולות האשראי שלך. זה בעיקר בודק יכולת החזר
יש עוד אתר שאפשר דרך מחשב כי בקפטן זה רק באפליקציה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה