וגם בתוך תוכם כנראה, אא"כ הם אנשים פחות ברמה אישיותיתלא תמיד מעריכים אותך אבל בתוכי אני יודעת שזה הדבר הנכון !!!!!
סורי שאני לא יודע להתנסח יפה כמוךבעיניי משפט גרוע מאוד- אלו לא ויתורים, אלו בחירות, ופותחת האשכול רוצה עיצה איך היא מתמודדת עם הבחירה שלה בצורה מוצלחת יותר, במחילה, לא בשביל הודעה כזו, פותחת האשכול פתחה אותו...
ולגבי העניין עצמו, אין כמוני מבינה אותך, גם במשפחה של בעלי זה ככה, וזה מאוד מפריע לנו, כי יש הרגשה שזה משאיר לגמרי מאחור... יש לך קשר טוב עם אחיות שלך? אולי תשוחחי איתן? אולי תאמרי להן שלפחות עידכונים יעדכנו אותן, כלומר שעל הבירבורים את מוכנה לוותר, אבל עידכונים שכן יעדכנו אותך.
אצלינו , בעלי כמה פעמים דיבר עם חמותי שכן תעדכן אותנו (היה כמה פעמים שהיו אירוסים של בני דודים ולא ידענו..
בהצלחה!
מעריכה מאוד!
זה קשה ממש!!אנחנו כנ"ל,
הבעיה אצלינו שגם להורים יש אז ממש הכל מועבר שם.
אוקיי... סורי... כשקראתי את ההודעות הראשונות לא היה נראה לי טוב.סורי שאני לא יודע להתנסח יפה כמוך
אבל ב"ה ראיתי שאחרים כן הבינו מה שכתבתי אז אולי בעצם לא הבעיה בי...
על ערכים משלמים אך גם שכרם בצידם!
כאדם מאמין ושומר מצוות אני לא עושה כל מה שבא לי ולא אוכל כל מה שבא לי וזה מגביל ואני מספיד המון דברים אבל אני מאמין במה שאני עושה ומוכן לשלם את המחיר ובפרט שאני מאמין שזה הפסד קטן לעומת השכר הגדול שמחכה בעתיד
למה את חושבת ככה?בינינו למעלה מ80% מהמלל בקבוצות הללו הוא לא משפחתי אלא ההבלים הרצים ברשת או שפוני של ה'חלות המדהימות' שהגיסה הכינה
אפשר לבקש שיעבירו במייל אם יש משהו חשוב
וחברה, הגזמתם כאילו מדובר בניסיון העקידה.......
הקושי הגדול הוא בזה שזה לא ניסיון העקדה ואין את תחושת הניסיון ואת כוחות הנפש שבאים בעיקבות התחושהוחברה, הגזמתם כאילו מדובר בניסיון העקידה.......
אז אתה אומר שהנסיונות הגדולים קלים יותר???הקושי הגדול הוא בזה שזה לא ניסיון העקדה ואין את תחושת הניסיון ואת כוחות הנפש שבאים בעיקבות התחושה
הכוונה היתה לא לזלזל חלילה אלא לא לעשות מזה עסקלמה את חושבת ככה?
את מתמודדת עם הנסיון הזה שככה את מגיבה?
בסיעתא דשמיאלא רואה בזה מצוה כלשהי
אם זה לא שונה ממייל, מענין מדוע שאר המשפחה לא חושבת ככה ולא מעבירה המסרים במייל...זה כל כך שונה ממייל?
מבינה מאד ומחזקת את ידייךשלום וברכה!
אנחנו בלע"ר משפחה ברוכת ילדים.
יש לי כמה אחיות עם פלאפונים לא כשרים...
ומבחינתי פלאפון לא כשר זה קו אדום.
לפעמים מארגנים במשפחה או בין האחיות כל מיני דברים, ואני כמובן פחות מעודכנת/ או מעודכנת בסוף כי הן מעבירות את המידע ביניהם דרך הקבוצה המשפחתית.
דבר זה כואב לי מאד, בגלל שלי יש ב"ה פלאפון כשר אני צריכה פחות להיות בעניני המשפחה?
אשמח עצות מכם.
המשך יום טוב!
לא יקרה... מי שבוואצאפ לא יטרח כ"כ בשביל אח אחד שלא נמצא שם, לא מאדישות, פשוט מכורח המציאות המפורסמת בעשרות משפחות.תפתחי קו טלפון משפחתי, ותבקשי לעדכן בו
תלוי....מבינה מאד ומחזקת את ידייך
רק צורם לי המונח לא כשר שמן הסתאם מדובר על סמארטפונים מוגנים ומסוננים שאנשים רבים מחזיקים בהם לצורך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //