עזרה הוא אוהב מוזיקה, מה עושים עם זה?!

• הוסף לסימניות
לצאת עם הגבר להופעה חיה
אצלינו הגברים משוגעים לדבר והנשים פחות
עשינו את זה אני לא התלהבתי בכלל והוא היה מפסוט שיצאתי איתו למשהו שמענין אותו באמת

• הוסף לסימניות
אם היו שואלים אותי מה אני הייתי רוצה
ככה בתור אחד שאוהב מוזיקה ויצירות טובים
שיר
לכתוב שיר טוב שמראה את הערכה שלך אליו זה דבר מאוד אמיתי ומרגש
לגבי עלות לא חייב שיהיה יקר
במידה ויש לך חברה טובה שיודעת לנגן על גיטרה היא תנגן לך
ולהקליט את זה לא חייב שיהיה יקר
לערוך לו מסיבת הפתעה
וכשהוא מגיעה לשים לו את זה זה יכול להיות מאוד מרגש ואמיתי
בהצלחה
אם הוא מוזיקאלי מדי ויש לו שמיעה חדה ואיזה משהו בשיר לא ישב טוב זה יכול להפריע לו....

• הוסף לסימניות

זה לא פוגע. וזכותך להרגיש או לחשוב אחרת
שהרי כדוגמת זה אמר האומר ושורר המשורר וזימר המזמר
שעל טעם וריח אין מה להתווכח
לא התכונתי כ"כ מבחינת כל אדם מה שהוא אוהב, אלא נראה לי שנשים יותר יאהבו שיר וגברים לא כ"כ - בהכללה, אע"פ שיש תמיד יוצאים מן הכלל!

• הוסף לסימניות
אם הוא מוזיקאלי מדי ויש לו שמיעה חדה ואיזה משהו בשיר לא ישב טוב זה יכול להפריע לו....
נכון יש אמת בדברים
נקודה חשובה גם אם יש 'זיוף', רק עצם המחשבה וההשקעה זה לכתוב להלחין וכו' נאמר על כגון דא
(בללשון מליצה ) על כל פשעים תכסה אהבה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע למה עמוד 3 באשכול הזה חסום בנטפרי?
(ותענו לי בבקשה בדף 2 כדי שאוכל לראות את התגובה :cool:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה