הוא מסמן לי באדום את הקבצים אבל הם עדין מופעים...

• הוסף לסימניות
מישהו יודע למה אם הקבצים עדין מופעים על המחשב(באותו מקום) הוא מסמן כאילו נמחקו מהמחשב(באדום)
ניסיתי גם ליבאות את הקבצים שוב וב impurt הם לא מופעים אבל במחשב כשאני סתם פותחת את התיקיה הם מופעים...

• הוסף לסימניות
צריך לוודא שהקובץ שעשינו אימפורט עדיין יושב באותה תיקייה ושלא שינינו את המיקום שלו, אם המיקום שונה (הועבר לתיקייה אחרת), יש להגדיר לתוכנה את המיקום החדש של הקובץ.

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שהמיקום שונה....אבל בכל אופן איך מגדירים מקום שונה?

• הוסף לסימניות
לא צויין איזו תוכנה...

1. לנסות לסגור הכל ולפתוח מחדש. יכול להיות שהמחשב יציין שהקובץ לא נמצא ואם כן אז לחפש את המיקום החדש.
2. לנסות להפעיל את המחשב מחדש יכול להיות שהUSB לא מחובר אם משתמשים בכונן חיצוני.
3. אם זה לא עזר נצטרך להגדיר ידנית את מיקום הקבצים וזה יכול להיעשות ע״י replace תלוי בתוכנה.

אם עדיין לא עזר ננסה אופציות אחרות. תעדכנו.

• הוסף לסימניות
desp, אתם מסבירים כ"כ מפורט ועם סבלנות, כל הכבוד
מה שאני הייתי אומרת בחצי מילה אתה מסביר ומאריך, כל הכבוד.

• הוסף לסימניות
האם הסתדרתם? תודה דיסקשיח... אולי זה יותר מידי אינפורמציה וצריך להיות ממצה?

• הוסף לסימניות
כל עוד אתה לא פוגע בעצמך אין כזה דבר יותר מדי טוב...

• הוסף לסימניות
אני עובדת על פרימייר....ולא נראה לי שיש בעיה עם הקובץ עצמו, הבעיה היא שהסרטון הוא פורמט MOV ופרימייר כותב לי שהפורמט הזה לא נתמך......

• הוסף לסימניות
אם יש קובץ על הטיימליין לוחצים מקש ימני על הקובץ - reveal in project ואז הוא מראה לנו בפרוייקט שלנו את שם הקובץ ועליו לוחצים שוב מקש ימני ואז - replace footage ואח"כ בוחרים את הקובץ הנכון שאותו ערכנו. אם יש לנו קובץ שערכנו בשם - "נופים" ופתאום המחשב לא מוצא אותו או עושה בעיות ניתן לעשות את הדרך הנ"ל וברגע שלוחצים replace footage בוחרים שוב בקובץ - "נופים" והמחשב אמור להביא אותו כבר עם העריכה שלו והחיתוכים כל עוד שהוא על הטיימליין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה