הוא מתקרב

• הוסף לסימניות
החורף!!!
א1.JPG
א2.jpg

• הוסף לסימניות
פשוט יפה!

עריכה:
אי אפשר אחרי שאני פותחת פעם שלישית שלא להגיד שהתמונות פשוט(?) נעימות נורא!
והעיבוד יפיפה!

המון הצלחות!

• הוסף לסימניות
וואו ברכי בא לי גם כזה פרווה ממש עושה לי להרגיש חם

הראשונה מושלמת
השניה העץ מקדימה קצת פחות אהבתי

• הוסף לסימניות
ג"כ חשבתי שזה בת.
וברכי, את אלופה.
הראשונה מיוחדת.

• הוסף לסימניות
הראשונה מיוחדת.

בשניה, מפריע לי משהו בתנוחה שלו. קצת מאולצת או שהוא באמצע לומר משהו... בקיצור מוזר.

• הוסף לסימניות
איזה צבעים חורפיים ויפים.
ת'אמת,
נמאס לי כבר מהצבעים של הסתיו,
ריעננת אותי עם החורף חורף הזה...
אפשר לשאול איזה צבע הוספת לעיבוד של הרקע?

• הוסף לסימניות
תודה לכן!
איזה צבעים חורפיים ויפים.
ת'אמת,
נמאס לי כבר מהצבעים של הסתיו,
ריעננת אותי עם החורף חורף הזה...
אפשר לשאול איזה צבע הוספת לעיבוד של הרקע?
דווקא לי לא נמאס, מתגעגעת מעכשיו לתקופה הזו, לצבעים ולתאורה היפה של הסתיו.
לכל תקופה יש את היופי שלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה