הוא צורח---

• הוסף לסימניות
אני קוראת ולא מאמינה- גם אני התכוונתי לפתוח כזה אשכול, הבן שלי בן ה9 חדשים צרחן עם דיפלומה בדיוק כמו שאושר מתארת
כל היום על הידיים (שמח ומאושר) אחרת אני בסכנה מהשכנים ואם הוא כבר נרדם בשעה טובה ואני ממהרת להספיק משהו מהמטלות אני זוכה אחרי רבע שעה לשמוע את בכיו המתנגן...
וכמספר האנשים שפוגשים אותי כך מספר העצות! כחדשיים שאני עוברת מעצה לעצה ואף אחת לא הועילה
עכשיו אני בתור למאבחן אלרגיה- משהו התנסה כאן בענין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzipi;655899:
אני קוראת ולא מאמינה- גם אני התכוונתי לפתוח כזה אשכול,

כמוני כמוך, הבחור שלי בן חצי שנה, שוקל יותר מ 9 קילו, ומרבית שעות היום הוא על הידיים.

אני הולכת לקבוע לו תור לרופא אף אוזן גרון, אולי מכאן תבוא הישועה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayle;655907:
כמוני כמוך, הבחור שלי בן חצי שנה, שוקל יותר מ 9 קילו, ומרבית שעות היום הוא על הידיים.

אני הולכת לקבוע לו תור לרופא אף אוזן גרון, אולי מכאן תבוא הישועה!

וכמוכם גם אני...
ואני מאמינה שיש עוד ועוד...
תדעו שיש כזה דבר תינוקים שצורחים/רק בידיים או איך שתקראו לזה
ולא תמיד זה מראה על איזה בעיה (לפעמים כן)
אז קחו בחשבון, ותדעו שכל יום שעובר התינוק גדל...
בד"כ אם התינוק בוכה בלילה הרבה או שהוא נודניק כזה אז מראה שיש איזה בעיה אוזניים/שיניים גרון וכו
ואז אפשר לנסות לתת אקמול/נורופן אם זה עוזר והילד נרגע כנראה שיש באמת משהו שמציק לו
אבל אם הוא סתם בוכה / צורח וברגע שמרימים אותו הוא נרגע זה לרוב סתם פינוק

שלי בן חצי שנה
הוציא כבר 4 שיניים
ואפילו ברחוב אני סוחבת גם אותו וגם את העגלה (התחלתי ללכת כבר בלי עגלה...)

• הוסף לסימניות
ובכן זכית לתינוק חכם במיוחד, שאוהב להרגיש על הגובה.
מצליח בעזרת קולו לשתק בית שלם ולהעסיק אמא במשרה מלאה ללא תוספת תשלום.
יש תינוקות מאד רגישים שצריכים חום ואהבה בצורה מוגברת.
מה שלי עזר באופן די מתפיע זה קלטת ילדים שיש בה גיוון קולות.
כמובן שהילדה (במקרה שלנו) נסתה את מזלה בכל אופ, אך עקב התעלמות (שזה הי-ה דבר קשה לכשעצמו וכלל רגעי כשלון רבים) היא העדיפה להקשיב לקלטת וגדלה לילדה שמחה ומדופלמת, ופיטרה אותי מהמשרה הכרוכה בהרמת משקולות.
כמו כן הרבה פעמים זה כאבי בטן, שהתנוחה בה מרימים אותם מרגיעה.
ואם בכאבי שינים עסקינן, אז יש ילדים שהוצאת השינים כואבת להם בצורה בלתי נסבלת. יש כל מיני משחות שמקלות על הכאב.

• הוסף לסימניות
הפסיכולוגים אומרים:
תתנו להם את כל האהבה והצומי - עד גיל שנה בכמויות - כן תפנקו אותם ותחזיקו אותם ותתנו להם בלי סוף ...
וכך לא תצטרכו להתמודד אח"כ עם ילד בן 6 שחסר לו משהו בבטחון עצמי... או בדימוי העצמי... ויש בזה משהו!!!

• הוסף לסימניות
תתנחמי בזה שילד שצורח הרבה

בד"כ (מניסיון אם אין לו בעיה רפואית ומסתמא שלא) הוא ילד שיהיה חכם ומפותח הרבה יותר מילד "בובה" שנותן לך לעשות הכל בבית. וזה הגיוני כי הוא מזכיר לך כל הזמן תטפלי בי !תשקיעי בי! תפתחי אותי!
אצלי כל הילדים (בנים כולם) היו צרחניים ברמות מלאי מרץ וחיות שעד עכשיו אני לא יכולה לשטוף כלים כשאני איתם בבית. , רק ילד אחד היה מאד שקט מאד "לא מפריע" מאד "רגוע" ומכיוון שכך טבעי שפחות משקיעים בו פחות מרימים אותו. ובאמת הילד הזה (רגיל וחכם מאד אבל) מגיל שנה היה זקוק לקלינאית וגם קצת ריפוי בעיסוק כי לא הוציא הגה מהפה..(לא אמר אמא עד גיל 3) ועד עכשיו כמה הילד הזה מחייב אותנו להשקיע בו את כל מה שכנראה "לא השקענו" מספיק כשהיה כזה "רגוע"
אז תשמחי

• הוסף לסימניות
אם תראי שזה באמת שינים אפשר לתת פניסטיל (המלצת רופא ילדים) טיפה לקילו כל כמה שעות זה מרגיע (וכמובן אם זה אלרגיה- לזה זה בעצם מיועד)

• הוסף לסימניות
ואני הולכת לקבוע לשלי תור אצל הפסיכולוג (בן 7 חודשים):):)
איפה החינוך של פעם? מה אמהותינו וסבתותינו היו עושות)

הקטן שלי מכיר בע"פ את שולחן העבודה שלי, אנחנו רק מתקרבים(הוא על הידים כמובן...) והופ...הסירנה מתחילה לעבוד. או לחילופין, הוא מחליט להיות גבר ולהקליד במקומי ( בן 7 חודשים, כבר אמרתי?)

• הוסף לסימניות
האמת היא שיש לי היום תחושה ברורה שמדובר בשיניים בשילוב רצון לתשומת לב. כיוון שאת השיניים רואים בקצה המנהרה המצב קצת יותר מאוזן.
בנתיים אנחנו מרבים בתפילה ומקווים וגם תחילים לראות ישועה.
אם יהיו שינויים דרמטיים בקרוב אעדכן את כל המסייעים למיניהם,
ובכל מקרה תבורכו משמים, הצלחתם לעודד אותי .

• הוסף לסימניות
מה יש, אושר, הצרות של אחרים גרועות יותר? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפכא מסתברא;656566:
מה יש, אושר, הצרות של אחרים גרועות יותר? :)
או שהוא מתחיל להרגיש שקשה לו להתמיד בתחרות (עם כל החבר'ה פה:rolleyes:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;655959:
בד"כ (מניסיון אם אין לו בעיה רפואית ומסתמא שלא) הוא ילד שיהיה חכם ומפותח הרבה יותר מילד "בובה" שנותן לך לעשות הכל בבית. וזה הגיוני כי הוא מזכיר לך כל הזמן תטפלי בי !תשקיעי בי! תפתחי אותי!
אצלי כל הילדים (בנים כולם) היו צרחניים ברמות מלאי מרץ וחיות שעד עכשיו אני לא יכולה לשטוף כלים כשאני איתם בבית. , רק ילד אחד היה מאד שקט מאד "לא מפריע" מאד "רגוע" ומכיוון שכך טבעי שפחות משקיעים בו פחות מרימים אותו. ובאמת הילד הזה (רגיל וחכם מאד אבל) מגיל שנה היה זקוק לקלינאית וגם קצת ריפוי בעיסוק כי לא הוציא הגה מהפה..(לא אמר אמא עד גיל 3) ועד עכשיו כמה הילד הזה מחייב אותנו להשקיע בו את כל מה שכנראה "לא השקענו" מספיק כשהיה כזה "רגוע"
אז תשמחי

ניחמתני...

מזדהה איתך :(... אז איך את מספיקה משהו? (אני לא מספיקה איתם כלום ומייחלת לכמה טיפים מחוללי פלאות...:confused:)

גם אצלי הילדים (וכולם בנים...) אנרגטיים ברמה שקצת מוציאה מהדעת. הקטן שלי בן עשרה חודשים פשוט רודף אחרי יומם ולילה, מהסלון למטבח, מהמטבח למרפסת, מהמרפסת לחדר שינה... ולא מפסיק לצרוח עד שאני מרימה אותו. (והוא שוקל...:mad: :mad: :mad:) הקטע הכי קשה זה הנושא של השינה, הוא פשוט לא יודע לישון!

ילדתי ביחד עם גיסתי. הזאטוט שלה כבר ישן לילה מגיל שבוע, וכמובן כיום, כשהוא בן עשרה חודשים... ישן מ-10 עד 7 ואז אוכל וחוזר לישון... בלי עין הרע :rolleyes:
ואני מקרטעת מעייפות ומסוגלת להרדם אפילו בעמידה באמצע הרחוב ;)... כששפכתי את עייפותי באוזני אחותי היא אמרה לי:
התינוקות הערניים עם הנדודי שינה, שלא יודעים לישון, סימן שהם חכמים...

באמת???? תחזקו קצת... :)

• הוסף לסימניות
ומה תגידי שבנוסף יש לי תאומים בני שנה?

שמתרוצצים בכל מקום (ולא לאותו מקום) ולרדת לגינה עם כולם זה להתארגן שעה שלמה ולקחת איתי כל פעם ביביסיטר בתשלום לעזור לי לשמור עליהם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פילפל;656741:
ניחמתני...

מזדהה איתך :(... אז איך את מספיקה משהו? (אני לא מספיקה איתם כלום ומייחלת לכמה טיפים מחוללי פלאות...:confused:)

גם אצלי הילדים (וכולם בנים...) אנרגטיים ברמה שקצת מוציאה מהדעת. הקטן שלי בן עשרה חודשים פשוט רודף אחרי יומם ולילה, מהסלון למטבח, מהמטבח למרפסת, מהמרפסת לחדר שינה... ולא מפסיק לצרוח עד שאני מרימה אותו. (והוא שוקל...:mad: :mad: :mad:) הקטע הכי קשה זה הנושא של השינה, הוא פשוט לא יודע לישון!

ילדתי ביחד עם גיסתי. הזאטוט שלה כבר ישן לילה מגיל שבוע, וכמובן כיום, כשהוא בן עשרה חודשים... ישן מ-10 עד 7 ואז אוכל וחוזר לישון... בלי עין הרע :rolleyes:
ואני מקרטעת מעייפות ומסוגלת להרדם אפילו בעמידה באמצע הרחוב ;)... כששפכתי את עייפותי באוזני אחותי היא אמרה לי:
התינוקות הערניים עם הנדודי שינה, שלא יודעים לישון, סימן שהם חכמים...

באמת???? תחזקו קצת... :)
"אם הבנים שמחה":) (גם אני מבורכת ברוב בנים אבל יש לי שתי בנות ענוגות לקישוט)

• הוסף לסימניות
אגב בשביל העדכון,
הייתי היום אצל הרופאה שבדקה מכל כיוון והודיעה שמלבד השיניים שהטרידו אותו- הבחור דורש פינוק.
אבל האמת שביומיים האחרונים (מאז פרסמתי הודעתי פה) המצב הוא- איך אומרים? "טפו טפו טפו"
כמו שאומר הכתוב:"פרסמתי- ונושעתי":D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;657355:
אגב בשביל העדכון,
הייתי היום אצל הרופאה שבדקה מכל כיוון והודיעה שמלבד השיניים שהטרידו אותו- הבחור דורש פינוק.
אבל האמת שביומיים האחרונים (מאז פרסמתי הודעתי פה) המצב הוא- איך אומרים? "טפו טפו טפו"

מלבד השיניים זה לא כ"כ מלבד...
יש תינוקות שסובלים מזה נוראות...
אך תדעי שיש דברית כמו ריפלוקס (גם אצל אלה שלא פולטים במיוחד, ולא כל רופא יודע לראות...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טורקיז;656348:
איפה החינוך של פעם? מה אמהותינו וסבתותינו היו עושות)

הקטן שלי מכיר בע"פ את שולחן העבודה שלי,

ענית לעצמך את התשובה,
במקום לספר לך מה סבתא שלך כנראה היתה עושה -
אספר לך מה אמא ממוצעת היום עושה:
קמה ב-6, תולה את הכביסה מאתמול בלילה (היא נרדמה עם התינוק)
מחליפה טיטול לזאטוט א' ונושאת תפילה חרישית שימשיך לישון עוד רבע שעה.
מוציאה בגדים לכל הנדרשים, מגלה שאין גרביים, מכינה שוקו -
סירנה, הנקה לפי הענין/החלפה/הוצאה דחופה מהלול,
ו-מהר מהר מהר!!! להתלבש לשתות לאכול (הלוואי!) ו-פוש!
זה לגן וזה למטפלת והאמא שלנו הולכת להתחיל את היום..
בעבודה,
על החלק הזה נדלג,
כשהיא חוזרת מלאת כוחות מחודשים מהעבודה המהנה, המכניסה ומלאת ההרפיה -
היא מתחילה את האחה"צ,
שוב דילוג -
היש פלא שילדים רגישים יותר פחות רגועים במציאות החיים הזו???

ומה עשתה סבתא?
כמאמר השיר הידוע.
סבתא בישלה דייסה.

נכתב ע"י אושר;657355:
אגב בשביל העדכון,
תמיד תהיתי לעצמי אם הכלל של ה'נגד עין הרע' עובד גם ההפך :)
בענין הרופאה - אל תקחי אותה כתורה למשה מסיני, בענין ה'פינוק'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;657599:
תמיד תהיתי לעצמי אם הכלל של ה'נגד עין הרע' עובד גם ההפך :)
בענין הרופאה - אל תקחי אותה כתורה למשה מסיני, בענין ה'פינוק'.

תתפלאו אבל זה כנראה עובד גם אני לא מזמן כתבתי משהו על אחד מהילדים שלי וראו זה פלא הבעיה הסתדרה בלי טיפול...
כנראה שגם אמא ששופכת את הלב ונרגעת מלראות שמצבה יחסית נסבל, זה משפיע על הילדים.
אז מעכשיו תשפכו פה את כל הבוץ שלכם, מי יודע אולי זה יעזור;);)

• הוסף לסימניות
נהדר, אני אתחיל:
האחות (בטיפת חלב) זעקה מרות שהילד שלי לא עולה די במשקל.

----
אני בהמתנה דרוכה להשמנה מהירה...
(:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה