דרוש מידע הובלה בירושלים

• הוסף לסימניות
המליצו לי על מישהו הס מירושלים
מישהו שמע עליו?
יש למישהו מס' טלפון שלו?

• הוסף לסימניות
אני שואלת שוב על מישהו בשם "הס" הובלות
אבל לא דווקא עליו אני שואלת
מישהו יודע להמליץ על הובלה טובה בירושלים
שעושה עבודה טובה מבלי לפגוע ברהיטים ובדירה
תודה מראש לכל העונים

• הוסף לסימניות
אני שואלת שוב על מישהו בשם "הס" הובלות
אבל לא דווקא עליו אני שואלת
מישהו יודע להמליץ על הובלה טובה בירושלים
שעושה עבודה טובה מבלי לפגוע ברהיטים ובדירה
תודה מראש לכל העונים

לנו עשה מישהו בשם יבגני, לקחנו אותו אחרי המלצות של אחרים.

וזאת הייתה חוויה מדהימה (ומתקנת מהובלה קודמת), 3 רוסים עם חיוך כל הזמן, עובדים בשקט וזריז, בלי לשגע את השכל כל רגע כמה הם מסכנים וכדו' (כידוע אצל....).

המחירים שלו אמורים להיות זולים, הכי טוב שהוא יבוא יבדוק ויגיד בדיוק את המחיר, הוא עומד במילה שלו. (אצלי הוא בא מהיום למחר, כך שהוא לקח לפי שעות, ויצא לי מאוד זול).

054-5713894

• הוסף לסימניות
@ayys
תודה רבה על המידע
ומה לגבי זהירות על הריהוט והדירה?
כי שמעתי שיש כאלו שממש מחריבים את הריהוט והקירות של הדירה בזמן הובלה

• הוסף לסימניות
בכל מקרה, יהיה מי שיהיה, אין לסגור עם מאן דהוא מבלי שבא מראש לדירה לראות בעיניים את תכולת הדירה, תנאי וצרכי האחסון והאריזה, תנאי המקום וכו'. כך תמנעו עגמת נפש והפתעות (לא ידעתי ש... וש... וש..., וגם חשבתי ש...). וגם לסכם ברורות את המחיר (מה זה כולל, טיפים וכו'). בהצלחה.

• הוסף לסימניות
@ayys
תודה רבה על המידע
ומה לגבי זהירות על הריהוט והדירה?
כי שמעתי שיש כאלו שממש מחריבים את הריהוט והקירות של הדירה בזמן הובלה

אצלי זאת הייתה הובלה קרובה, כך שהם לא ארזו הכל טיפטופ (על פי בקשתי), וגם כך היו הרבה דברים שהם פשוט עטפו מכל כיוון.

איך שהבנתי הם מאוד מקפידים על הריהוט וכדו', זה היה חלק גדול מהמלצות, לדעתי זה חלק גדול מהגישה לכל הנושא, אם הפועלים עסוקים רק בלקטר על רוע מזלם, אז הם גם מזלזלים בכל הסביבה.

• הוסף לסימניות
חיליק הובלות

יש לו גם ביטוח.
השתמשנו בו כמה פעמים והיה מעולה.
הוא לא זול!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה