הובלה מאשדוד לבני ברק

• פותח הנושא ONE1
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו מכיר הובלה זולה של רהיט קטן מאשדוד לבני ברק? תודה

• הוסף לסימניות
חשבתי על זה... רק שאני לא לוקחת את הסיכון שהנהג יזרוק אותי...

• הוסף לסימניות
תחכו בתחנה ותגידו למישהו שישגיח על זה, ובתחנה בירידה בבני ברק שמישהו יחכה לו, והכל יהיה בסדר.
זה דבר רגיל ומקובל.

אגב, יש שטוענים שזה עולה 10 שקל, ואם לא משלמים זה גזל. אבל אף פעם לא בדקתי את הנושא.
מה שבטוח ש10 ש"ח לאגד חסכוני יותר מתשלום להובלה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י stars;1255465:
חשבתי על זה... רק שאני לא לוקחת את הסיכון שהנהג יזרוק אותי...

אז מנסים נהג שני ושלישי...
גיסי העביר שולחן גדול מעץ מלא ב2 פעימות
פעימה אחת פלטה ופעימה שניה 4 רגליים..

• הוסף לסימניות
ישנו מוביל זול ואדיב במיוחד בשם קליין
מס' הפלאפון 052-7625245
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוגורט;1255506:
אז מנסים נהג שני ושלישי...
גיסי העביר שולחן גדול מעץ מלא ב2 פעימות
פעימה אחת פלטה ופעימה שניה 4 רגליים..

חחח... באמת?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה