דרוש מידע הובלה קומה שלישית בבנין על עמודים

• הוסף לסימניות
הזמנתי הובלה לקומה שלישית ,והמוביל טוען שהיות והבנין על עמודים זה נחשב קומה רביעית וצריך לשלם תוספת ,
זה הנוהל במקרה כזה ??
לדעתי קומה שלישית זה לעלות שלוש קומות .

• הוסף לסימניות
לדעתי הוא צודק(על אף שמצד היושר הוא היה אמור לברר את זה קודם)
אני עבדתי קצת בהעברת דירות ולכן אני כותב בתור הצד השני
גובה התשלום הוא לפי המאמץ (ואני מניח שאם זה על עמודים אז זה בלי מעלית) כך שהוא קצת צודק!

• הוסף לסימניות
לדעתי הוא צודק(על אף שמצד היושר הוא היה אמור לברר את זה קודם)
אני עבדתי קצת בהעברת דירות ולכן אני כותב בתור הצד השני
גובה התשלום הוא לפי המאמץ (ואני מניח שאם זה על עמודים אז זה בלי מעלית) כך שהוא קצת צודק!
לא מבין אותך, תמיד קומה שלישית זה לעלות שלש קומות, בכל בניין יש קומת קרקע, קומה ראשונה, קומה שניה ואז קומה שלישית, מה זה משנה אם בקומת קרקע יש עמודים או דירות?

• הוסף לסימניות
כמה קומות הוא עולה? 3 או 4?
זה כמו שאנחנו הזמנו מוביל לקומה רביעית, ולבסוף הוא טען שהיא חמישית חצי צודק, יש בכניסה לבנין גרם מדרגות.
צ'יפרנו אותו.

• הוסף לסימניות
לא מבין אותך, תמיד קומה שלישית זה לעלות שלש קומות, בכל בניין יש קומת קרקע, קומה ראשונה, קומה שניה ואז קומה שלישית, מה זה משנה אם בקומת קרקע יש עמודים או דירות?
בדרך כלל שיש עמודים זה קומה נוספת לעלות

• הוסף לסימניות
עולים שלוש קומות
יתכן שהוא לא הבין נכון ,אדבר איתו שוב מחר .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה