דרוש מידע הובלות ביתר

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
דרוש לנו בדחיפות מידע לגבי הובלות ביתר, אנחנו עוברים דירה בעז"ה בשבוע הבא וחייבים לסגור עם הובלות...
כרגע הוא נתן לנו מחיר הכי טוב
אשמח מאד לשמוע המלצות או דיס באישי (גם לגבי הנגר שלו)
בתודה מראש!!

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
דרוש לנו בדחיפות מידע לגבי הובלות ביתר, אנחנו עוברים דירה בעז"ה בשבוע הבא וחייבים לסגור עם הובלות...
בתודה מראש!!
אשמח לשמוע מהנסיון שלכם,
את מי לקחתם?
היה טוב?
מומלץ?
אפשר מספר טלפון?

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
דרוש לנו בדחיפות מידע לגבי הובלות ביתר,
אנחנו מאוד נהנינו איתם, עבדו מהיר ויעיל באווירה קלילה - זכור לי כחוויה.
לגבי הנגר קצת פחות נהנתי.

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
בתודה מראש!!
יודעת שזה היה ממש מזמן..
בכ"ז אשמח מאוד אם תכתבי לי אם אכן לקחם אותם ואם הייתם מרוצים או לא..
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
יודעת שזה היה ממש מזמן..
בכ"ז אשמח מאוד אם תכתבי לי אם אכן לקחם אותם ואם הייתם מרוצים או לא..
תודה רבה מראש!
לקחתי אותם לאחרונה להובלת יחידה.
בגדול נהנתי, אבל אחר זמן ראיתי שהמקרר נדפק לי בצורה רצינית.
מקווה שהם יקחו על זה אחריות, עדיין לא יצרתי ממש קשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה