דרוש מידע הובלות עבודה עברית (יהודים, עדיף שומרי שבת) בלבד, בירושלים

• הוסף לסימניות
ניסית אותו?

יש גם אותו-
0545449866 (טל שחר)
אמין, ירא שמיים, מקצועי. לקחנו אותו פעמיים. היינו מרוצים מאד.
(פעם אחת גם נגרם נזק למכשיר חשמלי, אבל שילם מכיסו על הנזק)
טל שחר, עובד רק עם יהודים?

• הוסף לסימניות
אני פעם אחת לקחתי את נחמן יהודי חסיד משלנו נחמד חרוץ פירק והרכיב בלי תוספת תשלום
0544735268

• הוסף לסימניות
{עדכון} "שלום" - שכתבתי עליו בהודעה הראשונה, עובד גם עם שאינם יהודים....
"טל שחר" - כבר אינו עובד בתחום ההובלות...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אנחנו לקחנו ''הובלות חסידים'' זה כמה בחורים צעירים חרדיים - הבוס לוקח רק אברכים או ייתומים
עבודה טובה אבל עדיף להובלות קטנות..
היינו מאוד מרוצים!

• הוסף לסימניות
האם מישהו יכול להמליץ (או להמליץ לא) על דורפמן הובלות ??
אשמח לדעת אם יש למישהו ניסיון בהם?
תודה רבה
אם יש לכם אפשרות לקחת אחרים - על זה אנחנו ממליצים...
לא יכולים לתאר את העוגמת נפש שהיתה לנו...

• הוסף לסימניות
יוסי בלפר
יהודי דתי מעסיק יהודים 0526282863
אחד המובילים הכי טובים שאני מכיר

• הוסף לסימניות
איזה אהבת ישראל רק שומרי שבת תתקשרו אלי ובעזרת ה' אני יביא לכם מחיר מישהוא חובש כיפה ת"ח שיצא לעבוד בזה ויעשה לכם מחיר
אני גם מתעניין בשביל חברה של אשתי שעוברת עבודה בירושלים וצריכה להעביר את כל הציוד שלה מהעבודה מדובר בהרבה קרטונים של דפים משחקים יצירות וכו'. רציתי לדעת הצעת מחיר רק לא כתוב מספר להתקשר אילך

• הוסף לסימניות
זה מאוד יפה לפרנס יהודים, ולהשתמש רק בשירותים של יהודים
אבל הובלה- זה עבודה מאוד קשה ולא בריאה
חבל שיהודים יעשו את זה

• הוסף לסימניות
זה מאוד יפה לפרנס יהודים, ולהשתמש רק בשירותים של יהודים
אבל הובלה- זה עבודה מאוד קשה ולא בריאה
חבל שיהודים יעשו את זה
הכל טוב ויפה למעשה יש יהודים שעובדים בזה, ובגלל שזה עבודה קשה זה לא כדאי לפרנס אותם?:(

• הוסף לסימניות
ראיתי את זה בפרוג מ2105
דברתי איתו הוא הציע לי ב1500 ש"ח פחות מאחרים שבררתי
עוד משהו מכיר?

אולי הובלות מנחם התכוונת להובלות נחום?
לקחנו אותו לפני שנתיים, היה מ י ו ח ד !!!
מחיר ממש זול ואמין מאוד, אפילו בקשנו להוריד תנור באמצע הדרך לדירה אחרת, ולא לקח על זה תוספת תשלום, מומלץ בחום.
הובלות נחום 05041-34564

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה