מידע שימושי הובלות קטנות

• הוסף לסימניות
אנו זקוקים להובלה מהמרכז לירושלים מחר על הבוקר.
סדר גודל של נגרר או רכב מסחרי..
נשמח למידע על הובלות קטנות של מישהו אמין וטוב.

יעזור לנו גם אם מידע על מי שעוסק בהובלה בלבד ללא סבלות.

• הוסף לסימניות
אנו זקוקים להובלה מהמרכז לירושלים מחר על הבוקר.
סדר גודל של נגרר או רכב מסחרי..
נשמח למידע על הובלות קטנות של מישהו אמין וטוב.

יעזור גם אם יש מישהו שעוסק בהובלה בלבד ללא סבלות.
אני מכירה אברך עם נגרר שעושה הובלות קטנות ב100-150 ש"ח
יש פרטים?

• הוסף לסימניות
אני נעזרתי ממש עכשיו באחד בשם וייס, יש לו טנדר מסחרי גדול, מצוין להובלות קטנות. המחיר היה נמוך ממחיר השוק בפער משמעותי מאד, אדם אמין, יר"ש ומאד נחמד, למרות שסגרנו על נהג ללא סבלות הוא יצא ועזר לנו המון עם ההעמסה והפריקה. ככלל הוא עושה הובלות רק מ/ אל ק"ס. מספר הטלפון שלו הוא 0548493847. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מתענינת גם
זקוקה להובלה קטנה מאור עקיבא לביתר עילית
אשמח לקבל מישהו.

• הוסף לסימניות
מחפש בדחיפות מוביל לכ-40 קרטונים + מייבש כביסה במחיר נורמלי, מב"ב לחיפה, קומת קרקע לקומת קרקע.
תודה מראש לכל העונים!

• הוסף לסימניות
היי אני צריכה להעביר מקרר מרמות לגבעת זאב בירושלים,
יש בערך להוריד את המקרר איזה 20 מדרגות פלוס מינוס
וזה מאוד דחוף אשמח להמלצה

• הוסף לסימניות
מומלץ מאוד להובלות קטנות. עם נגררת.
אליהו 050-4949-524.

• הוסף לסימניות
מישהו על נגרר או טנדר גדול בבית שמש? דחוף לעכשיו!!

• הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות בבית שמש מישהו להעביר שולחן סלון עם פירוק והרכבה

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצה
אני צריכה להוביל יחידה בתוך ביתר
הגעתי דרך גוגל לאחד בשם לוגיסטי הובלות (קוראים לו שריף מאבו גוש)
נתן מחיר ממש זול
מישהו מכיר אולי? קצת חוששת לקחת בלי המלצות

ואם מישהו מכיר הובלות אחרות שלוקחים זול - אשמח (אין לי רהיטים לפרק)

יעזור לי מאוד!
תודה מראש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה