דרוש מידע הובלתם לאחרונה משהו? בבקשה כנסו

• הוסף לסימניות
אני חייב לסגור ממש בדחיפות
הובלת מקרר מאיזור ירושלים למודיעין עילית.

לא מוצא שום המלצות על מוביל אמין, איכותי - והעיקר זול.

אם הובלתם משהו או שאתם מכירים משיהו או בכללי יודעים להמליץ אשמח מאוד.

• הוסף לסימניות

שלחתי לך במייל ..

• הוסף לסימניות

כל זמן שלא יהיה תנאי סף של תואר שני לרישיון עיסוק בהובלות שלושת התנאים שציינת לא יתחברו יחדיו
המסורת אומרת שכל סכום מזומן שיהיה עליך במהלך ההובלה יעבור למוביל בסופו של דבר
יש להם חוש לדעת בדיוק כמה ואיך לבקש ולהוציא את הלקוח בלי גרוש ועם טעם מר שלא יעבור כל החיים
הם אפילו מתעלים בזה על עם הקבלנים

• הוסף לסימניות
אתר מדרג

• הוסף לסימניות
אני צריך הובלת מקרר מרעננה לבני ברק יש למישהו המלצות למוביל טוב וזול או שמישהו מכיר רכב אם וו גרירה להשכרה
תודה מראש לכל העונים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר פרטים של הובלה משכונה לשכונה בירושלים? רק כמות של ארגזים (10-20)
במיידי (היום/מחר)
אשמח אם תתקשרו אלי עם המלצות (פשוט לא תהיה לי גישה למחשב)
0556765103
אתה רוצה נגרר לפי שעה?

• הוסף לסימניות
אני צריך הובלת מקרר מרעננה לבני ברק יש למישהו המלצות למוביל טוב וזול או שמישהו מכיר רכב אם וו גרירה להשכרה
תודה מראש לכל העונים
בבני ברק ניתן לשכור מאביטל רכב מסחרי ונגרר (קטן פיאט דופלו ב400 ש"ח נגרר 200 ש"ח)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה