נכתב ע"י bbr;n5111775:לצערי מכירה כמה אנשים שמתמודדים עם שברים, ניתוחים וגבס לתקופה של כמה שבועות בעקבות ההוברבורד, ואני לא מצליחה להבין למה עוד משלמים כסף על דבר מסוכן כזה.
וחוץ מזה, עקרונית אני לא קונה דברים שהם אופנות חולפות כמו ספינרים, הוברבורדים ועוד כהנה וכהנה. זה בדיוק ההזדמנות לחנך את הילדים לא להסחף אחרי החברה וכל שגעונותיה. (בפרט שאלה בד"כ דברים שלא צריך לאמץ לא את השכל ולא את הגוף)
רוצים שהילדים יגיעו ממקום למקום בקלות? תקנו אופניים. גם פחות מסוכן, גם מותר חוקית וגם על הדרך הם מפעילים כמה שרירים בגופם, דבר שלא מיותר בכלל בימינו.
נכתב ע"י bbr;n5111775:לצערי מכירה כמה אנשים שמתמודדים עם שברים, ניתוחים וגבס לתקופה של כמה שבועות בעקבות ההוברבורד, ואני לא מצליחה להבין למה עוד משלמים כסף על דבר מסוכן כזה.
וחוץ מזה, עקרונית אני לא קונה דברים שהם אופנות חולפות כמו ספינרים, הוברבורדים ועוד כהנה וכהנה. זה בדיוק ההזדמנות לחנך את הילדים לא להסחף אחרי החברה וכל שגעונותיה. (בפרט שאלה בד"כ דברים שלא צריך לאמץ לא את השכל ולא את הגוף)
רוצים שהילדים יגיעו ממקום למקום בקלות? תקנו אופניים. גם פחות מסוכן, גם מותר חוקית וגם על הדרך הם מפעילים כמה שרירים בגופם, דבר שלא מיותר בכלל בימינו.
נכתב ע"י שושנה ריזל;n5111981:ספינר עולה כמה שקלים, הוברבורד - כמה מאות, ספינר לא מסכן חיים, הוברבורד - כן.
לא נראה לי שיש מקום להשוואה... ולא חושבת שיש עיניין עקרוני לא לקנות ספינר, מה הקשר?
נכתב ע"י bbr;n5112065:זו הסתכלות שטחית לראות רק מה מסכן חיים ואת כל השאר להתיר לילדים...
אני חושבת שילד שלומד בנעימות שלא צריך לקנות כל דבר שמישהו החליט להפיץ עכשיו בכל העולם, ואני לא רואה בו שום תועלת, מרוויח משהו משמעותי בחיים.
לא הכל זה חיים ומוות, יש עוד הרבה אפורים באמצע.
ודרך אגב, הילדים שלי ממש לא מסכנים, הם מקבלים הרבה פינוקים, טיולים, הנאות, משחקים וכיף... אבל לא ממקום שכל העולם עושה/קונה אז גם אנחנו חייבים.
נ.ב. איפה הספינרים שלכם היום? באמת עזרו לבעיות קשב וריכוז, או שהכל עבר מן העולם? וזה לבד מוכיח שהוא לא שווה את השקלים שהוא עלה.
נכתב ע"י bbr;n5112065:זו הסתכלות שטחית לראות רק מה מסכן חיים ואת כל השאר להתיר לילדים...
אני חושבת שילד שלומד בנעימות שלא צריך לקנות כל דבר שמישהו החליט להפיץ עכשיו בכל העולם, ואני לא רואה בו שום תועלת, מרוויח משהו משמעותי בחיים.
לא הכל זה חיים ומוות, יש עוד הרבה אפורים באמצע.
ודרך אגב, הילדים שלי ממש לא מסכנים, הם מקבלים הרבה פינוקים, טיולים, הנאות, משחקים וכיף... אבל לא ממקום שכל העולם עושה/קונה אז גם אנחנו חייבים.
נ.ב. איפה הספינרים שלכם היום? באמת עזרו לבעיות קשב וריכוז, או שהכל עבר מן העולם? וזה לבד מוכיח שהוא לא שווה את השקלים שהוא עלה.
נכתב ע"י pinati;n5112088:הפחדתן אותי כהוגן..
קורקינט ממונע יותר מוגן?
ו.. התנאי של הקניה היה ליסוע רק בקרבת הבית או בפארקים, וממש לא בִמקום הליכה וכ'ו
נכתב ע"י שושנה ריזל;n5112085:מה יש, עלה כמה שקלים, העסיק אותנו כמה שעות, הקשב וריכוז היה, ונשארוזהו.
לא ראיתי בזה עניין עקרוני, כדי לבזבז עליו אנרגיות וויכוחים.
אבל אני חושבת שכל אחת ודעותיה, ושיטתה בחינוך,
חופשי, תרגישי נח עם מה שאת עושה. את בסדר גמור, לא היה לי עיניין אישי![]()
נכתב ע"י bbr;n5112129:איפה היה כתוב שבזבזתי על זה אנרגיות וויכוחים???
בגלל שאני מרגישה בנח עם מה שאני עושה לא הייתי צריכה להתווכח על כלום.
ואני ממש לא חושבת שהילדים שלי הרגישו מסכנים בגלל שלא היה להם...
ואם העקרון ברור בספינר, הוא גם הופך להיות ברור בהוברבורד ובשגעון הבא שעוד יגיע ויעלה פי 10 ויהיה יותר מסוכן ופחות יעיל, וההורים כמובן יקנו אותו כי אי אפשר לומר לא לילד, ולכולם יש וכו' וכו'...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים