הודעה: אנשים אחרים מחוברים למחשב זה - מה עושים???

• פותח הנושא ON
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לחצתי על "כיבוי" והופיעה לי הודעה: "אנשים אחרים מחוברים למחשב זה, כיבוי המחשב עלול לגרום לאבדן הנתונים שלהם" - אני מאד לחוצה, יש לי המון דברים חשובים במחשב.
מה אני אמורה לעשות כדי שלא יוכלו לפרוץ לי למחשב?
יש לי ראוטר אלחוטי
בינתיים המחשב הזה מנותק מהרשת, ואני צריכה אותו מחובר בשביל האאוטלוק.

תודה עצומה לכל המסייעים,

• הוסף לסימניות
יש לך כמה חשבונות משתמשים?
בד"כ ההודעה הזו מופיעה שיש חשבון של משתמש אחר פתוח.

• הוסף לסימניות
כן, יכול להיות שהיה פתוח עוד חשבון. איך אני יכולה לבדוק שבאמת לא מחוברים למחשב שלי?

• הוסף לסימניות
XP? התחל>ניתוק>החלפת משתמש
תראי איזה פתוח, כנסי אליו ושם התחל>ניתוק>נתק
וחזרי למשתמש שלך.

• הוסף לסימניות
אפשר גם לנתק משתמשים אחרים בלי להיכנס לחשבון שלהם, ע"י ctrl+alt+del - משתמשים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;541709:
אפשר גם לנתק משתמשים אחרים בלי להיכנס לחשבון שלהם, ע"י ctrl+alt+del - משתמשים
בטח, וגם ע"י סתם הפעלה מחדש, רק חששתי שהיא בעצמה הייתה שם קודם וכתבה שם מסמך ארוך ללא שמירה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה