כללי הודעה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
מה ההודעה הזאת באינדיזיין?
היא מופיעה לי כל פעם שאני מנסה לייצא לפידיאף. בהדפסה לפידיאף אין בעיה.

קבצים מצורפים

• פרוג.pdf
    KB 203.6 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1118604:
מה ההודעה הזאת באינדיזיין?
היא מופיעה לי כל פעם שאני מנסה לייצא לפידיאף. בהדפסה לפידיאף אין בעיה.

משהו על הגדרות שיטוח השקיפות של הייצוא שאינו תואם למה שמוגדר בקובץ.

• הוסף לסימניות
אז זהו, שאין לי שום הגדרות שקיפות בקובץ :confused:
בניתי קובץ רגיל לדפוס, ופשוט ייצאתי על "smallest file size", אין שום שינוי חוצמזה לעומת סגירה רגילה. מה עושים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1118640:
אז זהו, שאין לי שום הגדרות שקיפות בקובץ :confused:
בניתי קובץ רגיל לדפוס, ופשוט ייצאתי על "smallest file size", אין שום שינוי חוצמזה לעומת סגירה רגילה. מה עושים?

אם זה ממילא רק קובץ לתצוגה, פשוט תאשר את ההודעה.
אם לא לתצוגה, בחרת בהגדרה לא נכונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;1118649:
אם זה ממילא רק קובץ לתצוגה, פשוט תאשר את ההודעה.
אם לא לתצוגה, בחרת בהגדרה לא נכונה.
1. אם אאשר, יתבצע ייצוא אבל בפועל הקובץ לא ייפתח
2. בעיקרון זה מסמך לפרינט ואני מעוניינת לייצא כרגע בקטן. מה אעשה כשארצה לייצא בגדול? הדפסה לפידיאף יוצאת כבדה יותר לפי מיטב ידיעתי...

• הוסף לסימניות
אפשר לבדוק בתוכנה למטה בצד שמאל את העיגול שמסמן על שגיאות במסמך (Error), אם קיימות בעיות במסמך הוא כידוע אדום. לוחצים עליו ונפתחת חלונית ה-Preflight, שם ניתן לראות מהן השגיאות.
לחיצה על שורת השגיאה - תוביל אותך למיקומה.
אולי זה יעזור.

• הוסף לסימניות
תודה, אבל הכל תקין בחלונית השגיאות. וזה קרה בכמה מסמכים כבר היום...
צר לי על האתגר בשעה כזו...;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1118654:
1. אם אאשר, יתבצע ייצוא אבל בפועל הקובץ לא ייפתח
2. בעיקרון זה מסמך לפרינט ואני מעוניינת לייצא כרגע בקטן. מה אעשה כשארצה לייצא בגדול? הדפסה לפידיאף יוצאת כבדה יותר לפי מיטב ידיעתי...

אצלי קבצים כן נפתחים. אם מאשרים הודעות שגיאה לא קריטיות.

לענין משקל, אפשר לשמור קובץ ממוטב. וזה מקל על המשקל מאד.+ZIP

• הוסף לסימניות
איך שומרים כזה דבר? (מה זה zip+)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1118934:
איך שומרים כזה דבר? (מה זה zip+)

באקרובט x זה נמצא ב"שמור" כאחת האופציות.
יש לבחור הגדרות רצויות בחלון שיפתח.

זיפ זה קובץ דחוס.

כוונתי שתשתמש תןכנת.דחיסה כל שהיא, למשל zip7 החופשית.

• הוסף לסימניות
אם תייצאי ב-Press Quality במקום Smallest file size תיעלם ההודעה.

Smallest file size משנה את הכול ל-RGB, בעוד שבמסמך שלך קבעת שה-transparency (שקיפויות) יתבצעו במרחב ה-CMYK. לכן זה מזהיר אותך שזה ימיר לך את תוצאות השקיפות ל-RGB. אבל אין שום סיבנ שזה יגרום לקובץ לא להפתח.

אם בכל זאת תרצי, תוכלי לשנות את ההגדה של ה-Smallest file size. תשני את ה-Destination ל-CMYK (File>export>smallest file size>output>destination)

אריאל

• הוסף לסימניות
תודה!!! זה באמת עובד, לא הייתי חושבת על זה. למה פרופיל הצבע משתנה כי בחרתי קובץ קטן?

• הוסף לסימניות
כנראה שפרופיל RGB יוצר קבצים קטנים יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה