הודעה באמצע עבודה על פרימיר cs3

• הוסף לסימניות
מה פשרה מי יודע?

קבצים מצורפים

• פרימיר 3.doc
    KB 362.5 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
זה באג של התוכנה !!!
כנראה שזה קורה כתוצאה משימוש של אפקט או מעבר שאין לו כח לפעול מחמת קושי המעבד או הזכרון הפנימי של המחשב...

• הוסף לסימניות
עד עכשיו זה עבד מצוין מה פתאם זה נהיה?
ומה הפתרון?

• הוסף לסימניות
גם לי אתמול זה עשה בדיוק אותו דבר שמרתי את הפרויקט באותה תיקיה והבעיה חזרה על עצמה
שמרתי בתיקיה אחרת ועכשיו זה מצוין!!!!

• הוסף לסימניות
ניסתי וזה לא עזר, מה יהיה זה חיב להסגר עד מחר בערב!!!

• הוסף לסימניות
דחוף!!!!!!!!!!!!!

אני ממש תקועה ניסתי לשמור בשם אחר ובתיקיה אחרת את הפרויקט וזה לא עוזר
אני באה לסגור את הסרט וזה ההודעה
זה דחוף למחר!!!!!
בבקשה!

קבצים מצורפים

• הצילו.doc
    KB 313.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
והנה עוד הודעה

ניסיתי לעשות עוד משהו בנידון ואז מופיעה ההודעה הבאה
זה אני מיואשת:(
זה כבר כמה שעות של נסיונות לפתור את הבעיה מה עושים במצב כזה?

קבצים מצורפים

• עוד הודעה.....doc
    KB 388 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
ההודעה הראשונה חוזרת על עצמה
ניסתי לעשות העתק ואז הדבק לפרויקט חדש והוא לא נותן...........

הבו לי עצה!!!

• הוסף לסימניות
ההודעה הראשונה חוזרת על עצמה
ניסתי לעשות העתק ואז הדבק לפרויקט חדש והוא לא נותן...........

הבו לי עצה!!!

• הוסף לסימניות
אולי זה שטויות מה שאני אומרת אבל מה אכפת לך לנסות...
תעתיקי לפרוייקט חדש בלי העתק הדבק: תפתחי פרוייקט חדש, file/import, תבחרי את הפרוייקט הבעייתי. כשתלחצי import הוא ישאל אם את רוצה לייבא את כל הפרוייקט או רק סקוונסים מסויימים...
וסתם כך, אם עוד לא ניסית, תנסי לכבות את המחשב ולהדליק...

• הוסף לסימניות
בעיית התקנה

הבעיה קורית או מאפקט כבד או מכיתוביות שאכן דורשות כח מהמחשב.
בהוספת כתוביות זה יכול לקרא גם כשמדפדפים בין הגופנים.
מנסיון מר עם CS3 (חוקי לחלוטין)
יש באג בתוכנה במיוחד עם זה בWUN 7 שאז הבעיה מחמירה.
אני ממליצה מנסיון וכדי לסגור מהר את הסרט להתקין CS4או מתקדם יותר (בחמש יכול להיות לך קפיצות גדלים אז עד לסיום תנסי את 4 שיותר דומה לשלש גם במנוע) ולהמשיך את הפרויקט עליו.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה אבל הcs4 גרוע בהרבה היו לו המון בעיות
אני עובדת גם עם ה5 אבל כאן בגלל שזה גנים והם רוצים קצת יותר ילדותי רציתי את ההוליווד.

• הוסף לסימניות
כנראה שהוליווד עושה לך את כל הבעיות תנסי להחליף את המעברים שלו למשהו מקורי של התוכנה.
ובכלל, עד כמה שידוע לי הוליווד לא עובד עם גירסה 5 ומעלה... כך שייתכן מאוד שזוהי הבעייה...
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
כמובן שלא עובד ב 5 אני מדברת על 3 וזה לא פעם ראשונה ולא שניה שאני עושה סרטים מהסוג הזה
וזה לא קרה לי בגירסה הזו
בקיצור צריך לקרוא לטכנאי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה