הודעה באנגלית בפורום קליפים

• הוסף לסימניות
:p מופיעה לי הודעה בנוסח הזה מתי שאני מנסה להיכנס לפורום של קליפים לופים אפקטים. מה זה אומר?

Your administrator has required a password to access this forum. Please enter this password now.
Note: This requires cookie
s!

תודה.

• הוסף לסימניות
גם לי. מה זה?​

• הוסף לסימניות
היי...

היי....זה לא הוגן!
תנו גם לנו צא'נס תזכרו שגם אתם פעם הייתם מתחילים...!!!:confused::confused::confused:
איך בדיוק נתקדם?
אז מה תהפכו את הפורום הזה לפורום של בקשות קליפים?
רק תיצרו בזה הרבה יותר בלאגן כי לא יהיה אפשר לקחת קליפים שפורסמו כבר!!!!
לפעמים נתקעים עושים חיפוש ומוצאים מייד,
לא תמיד יש את הזמן לחכות שמישהו יראה את הבקשה יגיב ויעלה לך לאתר/ למייל וכדו'
אני חושבת שאם זה אתר חרדי איפה פה ה"איש את רעהו יעזור"?
אתם רוצים לעשות משהו יותר מקצועי?
נניח "שהירוקים" מפריעים לכם מבחינה מקצועית?
תיבנו פורום למתקדמים אבל אל תקחו לנו את הפורום של הבקשות!!!!
מי חושב כמוני????

• הוסף לסימניות
לדעתי, רצינות לא מוכחת בזמן- חצי שנה או חודש.
מי שיוכיח רצינות וידע בתחום, אז, גם אם הוא שבוע בפורום, ראוי לתת לו רשות כניסה!
ועוד משהו, פורום של בקשות זה משהו אחד.
ופורום של חוות דעת זה משהו שני- אולי שיפתחו פשוט עוד תת פורום?

• הוסף לסימניות
מסכימה איתך בכל מילה
!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה