הודעה בהדלקת המחשב

• הוסף לסימניות
פתאום זה התחיל,
בכל הדלקה של המחשב, זה המסך שעולה:
[אחרי שאני לוחצת F1 המחשב נדלק ועובד כרגיל...]
מה אומר? מה צריך לעשות?
צפה בקובץ המצורף 148425

תודה מראש למסייעים!

קבצים מצורפים

• IMG_7600.JPG
    KB 574.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אם תוכלי לרשום מה הוא כותב זה מאוד יעזור.
זה יכול להיות משהוא שטותי שבקלות אפשר לסדר עי כניסה לביוס, ויכול להיות הודעת smart על כשל עתידי של הדיסק קשיח ואז זה דבר אחר.
את יכולה גם לצלם את המסך (עמ מצלמה דיגיטלית ).

• הוסף לסימניות
באכרון הוא מודיע אל באג שמצא דרך smart
הוא כותב לגבות ולהחליף

• הוסף לסימניות
באופן יותר מפורט:
הדיסק קשיח של חברת hitachi שלך נמצא במצב לא טוב והמחשב הגיע למסקנה ע"י בדיקת נתונית הSMART שהם כמו שכתבו היום בפורום נתוני תקינות של הדיסק קשיח כמו מספר חלקים פגומים בפנים חום וכד'
לכן מומלץ לגבות את החומר לדיסק קשיח אחר או להחליף אותו

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
כמובן גיביתי את החומר.
ומה הכוונה? המחשב גוסס? או שאפשר להמשיך כך?

• הוסף לסימניות
בינתיים אפשר להמשיך כך, והחומר יהיה מגובה כל הזמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;916078:
בינתיים אפשר להמשיך כך, והחומר יהיה מגובה כל הזמן.

1. כמה זמן זה יכול להחזיק כך? [טווח של חודשים / שנים?]
2. האם זה סוג של וירוס שיכול להדביק לי גם את הכונן קשיח חיצוני או שאין לי מה לחשוש?
3. האם יש אפשרות לתקן את הדיסק קשיח?
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;916169:
1. כמה זמן זה יכול להחזיק כך? [טווח של חודשים / שנים?]
2. האם זה סוג של וירוס שיכול להדביק לי גם את הכונן קשיח חיצוני או שאין לי מה לחשוש?
3. האם יש אפשרות לתקן את הדיסק קשיח?
תודה
1. שנים.
2. לא יכול להדביק.
3. לא כ"כ.

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
התשובות שלך תמיד קצרות ומדויקות,
[נהנתי לראות גם בשאלות אחרות]

• הוסף לסימניות
קשה לה צביע במדויק על הבעיה, יתכן שזה בעיה בזיכרון של המחשב יתכן שהבעיה היא בקבצי מערכת, אם הבעיה חוזרת על עצמה לדעתי האופציה הכי טובה זה פשוט לפרמט את המחשב ולקוות שזה לא יחזור
עכשיו אני נזכר שזה בהמשך לתקלה שהבאת בהתחלה מה שצריך לעשות זה להחליף דיסק קשיח ולהתקין עליו מער

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;922938:
קשה לה צביע במדויק על הבעיה, יתכן שזה בעיה בזיכרון של המחשב יתכן שהבעיה היא בקבצי מערכת, אם הבעיה חוזרת על עצמה לדעתי האופציה הכי טובה זה פשוט לפרמט את המחשב ולקוות שזה לא יחזור
למה לא לבדוק קבצי דומפ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;922938:
עכשיו אני נזכר שזה בהמשך לתקלה שהבאת בהתחלה מה שצריך לעשות זה להחליף דיסק קשיח ולהתקין עליו מער

להחליף דיסק קשיח - הוא מקור הבעיה?

נכתב ע"י פרסומון;922953:
למה לא לבדוק קבצי דומפ?

מה זה?

• הוסף לסימניות
אני לא מתעסק עם קבצי דומפ מהסיבה הפשוטה רוב הבעיות נגרמות מבעיות חומרה או סקטורים פגומים אז אם תפתור את זה פעם אחת זה יחזור אחרי שבוע או חודשיים
יש לה בעיה בהארד דיסק כמו שהועלה בתחילת האשכול אז לדעתי. לא צריך לחפש סיבה אחרת

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות להתקין את מערכת ההפעלה על דיסקאונקי,
ובמקום לקנות דיסק קשיח חדש, לקנות כונן חיצוני?
ואז אשאר עם הדיסק קשיח הפנימי, רק לקבצים זמניים / לא חשובים...

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לקנות קשיח חיצוני ולהחליף את הפאנל בין הדיסקים.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מה זה פאנל?

והשאלה שלי היא: מכיון שדיסק קשיח רגיל, כבר החלפתי כמה פעמים כי הוא התקלקל, אני מבינה שמערכת הפעלה - היא כבדה או שרק עובדת קשה על הדיסק ושוחקת אותו.
אז - האם אפשר לקנות דיסקאונקי ב 30-40 ש"ח ולהתקין עליו.
במקום דיסק קשיח ב 400-500?

• הוסף לסימניות
אין אפשרות להתקין על דיסק און קי, אבל יש אפשרות לקנות קשיח, כפי שכתבתם בהודעה הקודמת, ולהחליף עם הקשיח הקיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה