הודעה בהפעלת המחשב

• הוסף לסימניות
מה פשר ההודעה הזו שהתחילה להופיע לי בהפעלת המחשב, ואיך מתפטרים ממנה?

קבצים מצורפים

• הפעלה כ.jpg
    KB 90.4 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
יש לך איזושהי תוכנה שעולה בהפעלת המחשב עם בקשה להרשאות חריגות כנראה

התחל - הפעלה - msconfig
בכרטסת יש את עמודה startup
יש רשימה של כל התוכנות העולות בהפעלה, צילום מסך של הרשימה יקל על הזיהוי של התוכנה

• הוסף לסימניות
הסבר, המחשב נכנס למשתמש שלך או לא?

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המסייעים!

המחשב נכנס למשתמש לי ואין בעיה
הבעיה היא הסרבול שבכל הפעלה
המחשב הוא אישי ואף אחד לא ניגש אליו חוץ ממני אז אין לי כלל צורך בשמות משתמשים ולא בסיסמא

הקישור נראה לי מדבר על בעיה הפוכה, של יצירת בקשה לסיסמא, לא? אני רוצה לדעת איך מבטלים את הבקשה הזו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפוליאון;887841:
יש לך איזושהי תוכנה שעולה בהפעלת המחשב עם בקשה להרשאות חריגות כנראה

התחל - הפעלה - msconfig
בכרטסת יש את עמודה startup
יש רשימה של כל התוכנות העולות בהפעלה, צילום מסך של הרשימה יקל על הזיהוי של התוכנה

זה מה שמופיע לי ברשימה של האתחול:

קבצים מצורפים

• אתחול.jpg
    KB 310.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תוכל להוריד הכל חוץ מctfmon

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה