הודעה בהפעלת המחשב

• הוסף לסימניות
ההודעה הבאה הופיעה לי בהפעלת המחשב, מה היא אומרת?
יכול להיות שהיא קושרה ל'תיקון הכללי' שמותקן אצלי?
אגב, מאז הפעלתי את המחשב עוד כמה פעמים והיא לא הופיעה, זה היה חד פעמי.
ביאור 2019-10-10 021036.jpg

• הוסף לסימניות
כנראה היה צורך באישור חד פעמי של התיקון הכללי.

• הוסף לסימניות
לא קשור לתיקון הכללי בכלל. זה נראה משהו לא ברור... שעולה עם המחשב .

• הוסף לסימניות

ההודעת שגיאה מציינת בעייה בסקריפט.

• הוסף לסימניות
אני הייתי בודק את שורה 632 תו 7
אבל אני לא יודע אם תבין מה הולך שם

• הוסף לסימניות
זה לא קשור לתוכנת בר אילן?

• הוסף לסימניות
אם יש לי אנטי וירוס טוב (ESET) + התיקון הכללי, ובנוסף לזה שההודעה הופיעה לי רק בפעם אחת כשהפעלתי את המחשב, למרות שמאז הפעלתי אותו כמה וכמה פעמים - אין לי ממה לחשוש, נכון?

• הוסף לסימניות
אולי כן ?
הabout:blank אמור להיות דף ריק
יכול להיות שאיזה קוד זדוני מנסה להשתיל משהו ב-about :blank
לענ"ד התיקון הכללי לא מטפל בזה
אבל אנטי ווירוס אולי כן

התיקון הכללי לא גורם לזה כלל.
about :blank בהחלט עלול להיות איזה חור לפעמים

• הוסף לסימניות
לי היה את הבעיה הזו בתוכנת הABBYY וזה היה בעיית חסימה של נטפרי ולה הצלחתי לעשות לתוכנה אקטיבציה עד שפתחו לי את זה מנטפרי
אולי וזו גם הבעיה שלך בתוכנה דומה או משהו דומה?

• הוסף לסימניות
הבעיה שלו מופיעה גם ללא חיבור לאינטרנט.
זכורני שגם לי הופיעה ללא קשר לחיבור (דהיינו שכנראה מכיון שהתוכנה לא עברה אקטיבציה כמו שצריך אז היא מעלה את השגיאה הזו)
אך שוב פעם זה רק על הדרך האפשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה