כללי הודעה בסגירה - אילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
ב,ה

בוקר טוב, בסגירת קובץ אילוס לפי די אף, מופיעה לי ההודעה הנל.

מה עושים:cool:

קבצים מצורפים

• צילום מסך 5776‏.12‏.11 ב‏.11.22.05 copy.png
    צילום מסך 5776‏.12‏.11 ב‏.11.22.05 copy.png
    KB 26.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הוא טוען שהממדים של הדף מחוץ לטווח..
ממ...
איזה גודל דף עשית? אולי קטן מדי או גדול מדי בשביל לסגור לפי די אף?...
תנסי להעביר את כל העיצוב לדף חדש בקובץ חדש (בגודל סטנדרטי, A4 או מה שהכי קרוב למה שאת צריכה...) ומשם לסגור לפי די אף.

• הוסף לסימניות
ב,ה

האמת שאני על גודל עצום.. אם אני אוריד את האורך והרוחב בחצי ואשים איכות במקום 300, 600 - פי 2. זה בסדר

• הוסף לסימניות
אפשר בקלות להוריד בחצי, ו600 DPI זה המון!...
למיטב ידיעתי חצי מהגודל לא פוגם באיכות בהגדלה, במיוחד אם זה קובץ אילוסטרייטור שרובו וקטורי

• הוסף לסימניות
ב,ה

אז להוריד בחצי ולהשאיר 300,,:confused:

• הוסף לסימניות
איזה גודל זה אמור להיות מודפס בסוף?...

• הוסף לסימניות
באילוסטרייטור עושים 10%! אין מה לפחד שהתוצאה לא תהיה טובה. זה וקטור!

• הוסף לסימניות
וואו זה גודל בהחלט ענק:)...
אם אין שם שום תמונות והכל רק וקטורי את יכולה להקטין בכיף והרזולוציה לא בדיוק משנה פה, 300 בטוח יספיק

• הוסף לסימניות
ב״ה

תודה רבה לכולם. אני פשוט עובדת כמנהלת מלמעלה ולא סוגרת קבצים וכיוצ״ב בדר״כ.. תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה