הודעה בעת פתיחת מחשב

• הוסף לסימניות
כשאני מדליקה את המחשב יש לי הודעה
קובע את תוצרתם של עדכוניWIDOWSואחרי5 דק' יש עוד הודעה שיש כשל בקביעת התצורה של WINDOWS
השאלה שלי מה זה אומר? ומה אני יכולה לעשות כדי שזה לא יהיה?

• הוסף לסימניות
אני משער שזה Windows 7

תנסי את זה !

תשני את ההגדרות של עדכוני Windows , כנראה היה ההגדרות על התקן עדכונים אוטומטית..
אז תשני לאל תתקין אף פעם עדכונים (אפשרות אחרונה) וזה אמור להסתדר.
(לוח הבקרה->Windows Update)

תדווחי לנו

• הוסף לסימניות
גם לי יש את הבעיה הזו וזה אכן בווידוס 7
העידכונים האלו לא חשובים? כי יש גם אפשרות לבחור שאני אאשר כל ההתקנה.
מה עדיף?

• הוסף לסימניות
לדעתי, האפשרות הכי טובה ויעילה זו האפשרות האמצעית. להוריד עדכונים אך לא להתקינם.

• הוסף לסימניות
לדעתי, האפשרות השלישית, בשביל מה צריך שירד אם לא מתקינים,
אפשר מידי פעם להוריד באופן יזום עדכונים של Win7 ומתקינים.

בכל אופן בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י system;565925:

בכל אופן בהצלחה
כוונתי היתה שלא להתקין באופן אוטומטי, אלא לאחר שהעדכונים יורדים להתקין באופן יזום ומבוקר את מה שנחוץ.
(מה עוד, שיש עדכונים שכדאי שלא להתקין....:mad: וד"ל)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י system;565925:

בכל אופן בהצלחה

מעולה
כמובן לאחר שאנו יודעים שהם תקינים

• הוסף לסימניות
כדרך אגב לא מומלץ כל עדכון שיוצא להתקין כעד שלא מוודאי ברשת לאחר בדיקות של אנשי IT כי הכל תקין לדוגמה

שיצא למערכת ההפעלה SP 2 המונים הורידו והתקינו ולאחר חודשיים קרה שמליוני מחשבים נפלו ללא סיבה
רק לאחר בדיקות התברר שעדכון SP2 היה בו איזשהוא באג שגרם למחשבים לקרוס אחרי חודשיים

כלל לא מתקינים עדכונים רק לאחר תקופה שמתברר למפרע שהכל תקין כי לעיתים כמו לעילע רק אז יוצא עדכון שמסדר את הבאגים של העדכון שלפניו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י system;565908:
אני משער שזה Windows 7

תנסי את זה !

תשני את ההגדרות של עדכוני Windows , כנראה היה ההגדרות על התקן עדכונים אוטומטית..
אז תשני לאל תתקין אף פעם עדכונים (אפשרות אחרונה) וזה אמור להסתדר.
(לוח הבקרה->Windows Update)

תדווחי לנו

אני צריכה לבחור BEFORE INSTALLING?

• הוסף לסימניות
את נכנסת - התחל - מערכת ואבטחה - לוח הבקרה - Windows Update - שנה הגדרות - תבחרי אפשרות אחרונה "אף פעם אל תבדוק אם קיימים עדכונים" - אישור
תעדכני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה