כללי הודעה בפוטושופ שאין לי מושג מה היא אומרת....

• הוסף לסימניות
אם מישהו יוכל לומר לי מה אני עושה, זה דחוף לי
תודה רבה

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.PNG
    ‏‏לכידה.PNG
    KB 3.6 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
ההודעה קופצת רק כשאני מביאה קובץ ומגדילה אותו

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם זה קשור אבל אם את עובדת על תלת מימד
אז יכול להיות שאין מספיק מקום במחשב
לי היה כזה הודעה פעם ואמרו לי שזה היה הבעיה שעבדתי על תלת מימד ויצא כזאת הודעה שלא היה מספיק מקום
בסוף זה הסתדר לי שמחקתי דברים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה,
אני לא עובדת בתלת מימד וחוצמזה שיש לי מלא מקום במחשב אז לא נראה לי שזה קשור

• הוסף לסימניות
נראה שקשור לזיכרון משהו,
אולי נגמר המקום בכונן C?!

• הוסף לסימניות
יש עוד המון מקום- 120 גיגה:(

• הוסף לסימניות
כתוב זכרון ram.

זה זכרון הנוגע לביצועים של המחשב ולא לאחסון.
יכול להיות שהפעולה שבקשת לבצע מורכבת ודורשת זכרון רם גבוה יותר?

• הוסף לסימניות
הבאתי קובץ מאילוסטרייטור ע"י גרירה, הגדלתי את הקובץ ואז קיבלתי את ההודעה, אם אני לא מגדילה זה לא עושה לי את זה

• הוסף לסימניות
פוטושופ מוגדר לעבוד על כ-50% מזיכרון הרם של המחשב דרך ההגדרות בפוטושופ יש אפשרות להגדיר לו שבמידה ונגמר לו הזיכרון רם שישאב זיכרון נוסף חלופי מכונן אחר ההודעה שקיבלת מראה על כך שנגמר לפוטושופ זיכרון הרם ולכן הוא לא יכול לפתוח את הקובץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה