כללי הודעה בפוטושופ שלא נותנת לפתוח קבצים גדולים

• הוסף לסימניות
אתמול עבדתי על עיצוב שלטים בפוטושופ, בגודל גדול יותר ממה שאני עובדת בדר"כ.

ראיתי במהלך העבודה שהפוטושופ עובד יחסית לאט, אבל האיכות היתה חשובה לי במיוחד במקרה הזה ולכן לא היה אכפת לי לעבוד על קובץ גדול באיטיות - העיקר שייצא כמו שצריך.
כשסגרתי את הקבצים - ראיתי שהפוטושופ סוגר אותם לקבצים בלי הסמל של PS אלא של דף לבן - אבל לא ייחסתי לזה חשיבות - בפרט שהצלחתי לייבא אותם לאינדיזיין ולסגור משם את הקבצים להדפסה.

עכשיו הלקוחה רוצה שינוי, אני באה לפתוח את הקבצים - והם לא נפתחים בפוטושופ... :(
במקום זה - מופיעה לי ההודעה הבאה:
צפה בקובץ המצורף 180419

ניסתי להכנס לקובץ אינדיזיין ולעשות שם edit orginal אבל זה גם לא עובד וכותב שלא נמצא קובץ עריכה ללינק (למרות שאין סימון אזהרה בחלון הלינקים).

יש למישהו מושג מה עושים?

אשמח לעזרתכם!
תודה רבה.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 52.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
יכול להיות ששינית בטעות את "שם המשפחה" של הקובץ?
תעשי שינוי השם, ולאחר הנקודה תכתבי PSD

• הוסף לסימניות
תחליפי את הסיומת של הקובץ לPSB לא PSD. קבצי PSD לא תומכים ביותר בקבצים הגדולים מ2 GB.
PSB התרגום של הB זה BIG.

• הוסף לסימניות
וואו, תודה רבה - החכמתי!

אמנם במקרה הספציפי הזה כבר יצרתי את השלט מחדש (למזלי זה לא היה משהו מורכב מידי), אבל תמיד טוב לדעת דברים חדשים. :)

דרך אגב, חלק מהקבצים השתנו לקבצי פוטושופ וחלק נשארו "חסרי זהות" גם לאחר שינוי הסיומת.
יכול להיות שיש עוד איזה סוג סיומת של פוטושופ שכדאי לנסות?

ושוב - תודה רבה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה