הודעה בקשר לרשיון הווינדוס 10

• הוסף לסימניות
היום התחיל לקפוץ לי כל כמה דקות בווינדוס 10

מסך בקשר לרשיון הווינודס שיפוג בזמן הקרוב
למי יש פתרון לענין מה אני אמור לעשות?
מצורף צילום מסך
יש לצין שגם כשאני לוחץ על הפעלה הוא לא מתקדם הלאה כלל

תודה

קבצים מצורפים

• תוקף יפוג.PNG
    תוקף יפוג.PNG
    KB 12.7 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אתה לא כותב אם זה בשדרוג ממהדורה חוקית

או בשדרוג ממהדורה פרוצה.

כי אם אני לא טועה מיקרוסופט יכולה לזהות אם שדרגת ממהדורה חוקית או לא וייתכן שזו הסיבה להודעה הזו.

• הוסף לסימניות
מה ההיסטוריה של המחשב ומערכת ההפעלה ?

• הוסף לסימניות
בא יש לך שלוש אפשרויות:
1. לקנות רישיון חוקי, עולה בערך 500 שקלים בקנייה רגילה לא על ידי מוסד, סטודנט, או משהו דומה (מבחינה הלכתית לקנות רישיון לא מתאים לכאורה שווה ערך ללפרוץ).
2. להפוך את הווינדוס לגירסת insider שמקבלים את כל הגיירסאות הנסיוניות שלהם לפני כולם ואז לא צריך רישיון.
3. לפרוץ, על פי רוב וזה כנראה מה שהיה אצליך אז משתמשים בפריצה שעובדת ל180 יום אבל יש דרכים להתקין אותה על המחשב פעם אחת לתמיד.
אני לא מתכונן לעזור לאף אחד בפרטי בנושא זה, אני מתנגד לתוכנות פרוצות, לדעתי האישית לא יקרה כלום כשקונים מחשב להוסיף קצת בשביל תוכנות חוקיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה