הודעה חשובה בקשר לכרזות!!!

• הוסף לסימניות
ביום למחרת הכנס בע"ה ייפתח אשכול שם תוכלו להעלות את הכרזות שפירסמתם..וכדי שלא ייווצר בלאגן נא לרכז את כל הכרזות אך ורק באשכול הרלוונטי

תודה
ובתקווה להבנה

• הוסף לסימניות
לא הבנתי! אבל חשבתי שצריך לצרף את הקובץ באתר של הכנס... יש שם חלק מתאים לזה! וכתוב עד ה4.1??

• הוסף לסימניות
לא הבנתי! אבל חשבתי שצריך לצרף את הקובץ באתר של הכנס... יש שם חלק מתאים לזה! וכתוב עד ה4.1??
אכן..
אני מדבר למחרת הכנס נשמח שיעלה לכאן גם. אבל למען הסדר הטוב עדיף שזה יהיה מרוכז

• הוסף לסימניות
מצוין, ר' מרדכי.

בתור מרכזת הנושא, יש כרזות יפיפיות בהנפקת המוחות החזקים של פורום הציירים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כבי, יש לך כרזה מתוקה, מלאה בהומור שנון וחכם!

• הוסף לסימניות
נשמח לראות כרזות של התערוכה של אחד ואחת מהפורום

• הוסף לסימניות
הכרזה הצנועה שלי... ותודה לכל ה
כרזה לפרוג.jpg
מצביעים

• הוסף לסימניות
320.jpg
קריאייטיב וסקיצה - אני. ציור - @sweetpanda1

• הוסף לסימניות
אני איחרתי מסיבות טכניות בשלשה שעות ולא נכנסתי אז הנה שלי
הניסוח של אשתי תחיה'
וואו, הציור שונה מהרגיל שלכם ובכל זאת יש זיקה לסגנון שלכם. אהבתי!

• הוסף לסימניות
וואו יש כאן כרזות מדהימות!
אגב טכנית אני הזוכה לא עיצבתי בכלל כרזה כי רציתי להעביר מסר שאני לא עובדת בחינם ;):p ובמקרה אני כבר טסה לאיטליה עוד חדשיים אז אני מוותרת על הפרס :rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה