אלי-אקספרס הודעה חשובה לגבי "פקק התנועה" שנוצר בעקבות המלחמה

• הוסף לסימניות
כל המזמינים לפני המלחמה והזמנתם נתקעה בנמל התעופה,
או אחרי- והמוכר לא שלח את החבילה
ב"ה! הפקק השתחרר היום- 2 הזמנות שלי הגיעו לארץ
1751444071577.png

1751444326585.png

אז נקווה שמעכשיו הכל יתחיל לזרום בע"ה :)
בשורות טובות!!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כל המזמינים לפני המלחמה והזמנתם נתקעה בנמל התעופה,
או אחרי- והמוכר לא שלח את החבילה
ב"ה! הפקק השתחרר היום- 2 הזמנות שלי הגיעו לארץ
צפה בקובץ המצורף 2003089
אז נקווה שמעכשיו הכל יתחיל לזרום בע"ה :)
בשורות טובות!!!
כנראה החבילות שלכם היו בקדמת העומס,....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני שמחה בשבילך :)
מקוה שגם החבילות שלי ישתחררו מהר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלי גם השתחרר והגיע לארץ....
1751451261707.png

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי אתמול 4 חבילות ובכולם המוכרים כתבו לי בפרטי שעדיף לי לקבל החזר כי אין משלוחים

• הוסף לסימניות
כמה מוכרים החלו לשלוח חבילות.

• הוסף לסימניות
גם תלוי מי חברת השליחויות
לפעמים שווה להוסיף כמה שקלים
לשיטת משלוח של אליאקספרס
במידה וזה משלוח של המוכר

• הוסף לסימניות
רק מעדכן שלא כדי להזמין דרך פדקס זה פשוט לא מגיע
הזוי מה שקורה אתם, דרישה טלפונית לתשלום מיסים - ללא הודעה במייל או בווטסאפ של הלקוחה שלי
דמי ניטול 100+, גרעון בהצהרה 300 ש"ח, ועוד כמה סעיפים שכל אחד מהם שווה 100-300
סה"כ 1,000 ש"ח+

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה