הודעה חשובה לכל מי שמתכוון להצביע בבחירות הקרובות

• הוסף לסימניות
כדי שאף אחד מאיתנו לא יופתע לגלות שאין באפשרותו להצביע ביום הבחירות בגלל עיניינים טכניים - כדאי לבדוק עכשיו כי אתם רשומים בפנקס הבוחרים וכתובתכם מעודכנת (בפרט אם עברתם דירה ב-4 שנים האחרונות).

נשארו רק 8 ימים בהם אפשר לבדוק ולהירשם!

מי שלא רשום בפנקס הבוחרים לא יוכל להצביע!

להלן כל המידע מאתר משרד הפנים בנוגע לפנקס הבוחרים:

מה זה פנקס בוחרים?
פנקס בוחרים הוא רשימה המכילה את שמות כל בעלי זכות הבחירה במדינת ישראל. אדם ששמו אינו מופיע בפנקס הבוחרים איננו רשאי להצביע בבחירות לכנסת.

עברתי דירה ואני מעוניין להצביע במקום מושבי החדש, מהו המועד האחרון בו עליי לעדכן את כתובתי בפנקס הבוחרים?

על מנת להצביע לכנסת ה-19 יש להיות רשום עד 54 יום לפני הבחירות, בפנקס הבוחרים (29.11.2012).

הזכות לבחור ניתנת לכל אזרח ישראלי, בן 18 שנה ביום הבחירות. אני בן 17 ועשרה חודשים, במועד הבחירות ימלאו לי 18, האם אני רשאי להצביע?

היום הקובע לעניין זכות ההצבעה הוא יום הבחירות. אם ביום הבחירות ימלאו לבוחר 18 שנים, אזי הוא רשאי להצביע.

כיצד אני מברר אם אני רשום בפנקס הבוחרים?

אם ברצונכם לוודא שהנכם מופיעים בפנקס הבוחרים והיכן אתם מצביעים תוכלו לפנות למודיעין הבחירות של משרד הפנים ולברר:

מודיעין הבחירות יפעל מיום ד', כ"ט חשוון, תשע"ג (14.11.12) ועד ליום ה' ט"ו כסלו תשע"ג 29.11.12.
טלפון: 1-800-800-508

מענה ממוחשב: יופעל 24 שעות ביממה למעט שבת.
המענה יהיה בשפות: עברית, ערבית, רוסית, אמהרית, אנגלית

מענה אנושי: יפעל בימים א-ה בין השעות 08:30 עד 22:00 יום ו' בין השעות 08:30 עד 12:30

פניה במסרון (SMS): טל: 052-9990199
המסרון יכלול מס' ת.ז. בעל 9 ספרות בלבד (כולל ספרת ביקורת)

כבדי שמיעה יכולים לפנות באמצעות פקס: 1-800-800-608

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה