כללי הודעה חשובה, מבצע קנית פונטים לחברי האתר!!

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לכמה מחשבים ניתן לי רשיון לעבוד עם הפונטים?

• הוסף לסימניות
כמדומני עד 3 עמדות לבית עסק אחד

• הוסף לסימניות
ומה נכלל בהגדרת 'בית עסק אחד' - שישבו באותו מקום?

• הוסף לסימניות
ואם זה לא באותו אתר ממש, אלא בשני מקומות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ירושלמי;72150:
אני בכלופן לא, אצלי הוא נעצר על 4 ש"ח הדולר.
זה ממש מצחיק שכ"א קובע פה שער דולר.
אולי תיקח לפי אירו 15?!
או שקלים או דולרים. אם דולרים - תיקח הימור שתרויח או תפסיד.
אם לא בא לך לקחת סיכון אז תמיר את התמחור לשקלים.

...

• הוסף לסימניות
אני לא מבין על מי אתה צועק???

זה יכול להיות מצחיק עשר פעמים, אותי מעניין החשבון בנק בסוף החודש לא מה מצחיק ומה לא מצחיק.

גם שאני לוקח כסף על דגימת חומר למחשב או סגירה בשעה שאני מסתובב ומטייל להנאתי (או עובד על המחשב השני..) זה מצחיק מאוד, אבל זה מה שעושים.

• הוסף לסימניות
גר צדק, אנחנו בישראל, וניזונים ממטבע ששמו שקל. מכיון שיותר נוח להגיד ללקוח 500$ מאשר 2000 ש"ח - אנו משתמשים בדולרים. אבל במכולת אנחנו משלמים בשקלים.
רוב השוק הצמיד לשער של 4 ש"ח ומעלה לדולר: שוק הדירות הת"תים ועוד, גם אנחנו מצמידים ל-4 מה הבעיה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה