כללי הודעה חשובה! מי מעוניין בפורום צילום?

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לאלו שלא יודעים אפשר לפתוח תמונת JPEG בCamera Raw, כשבוחרים תמונה משנים ההודעה למטה מJpeg לCamera Raw!

• הוסף לסימניות
יוסלע:
1. לא הבנתי.
2. לְמה זה טוב

• הוסף לסימניות
יש בתוכנה הזאת הרבה מאוד פונקציות . ובקלות רבה אתה יכול לערוך תמונות רבות בבת אחת .
אבל זה לא מגיע לרמת העיבוד הסופי של אנשים שמעבדים תמונות בפוטושופ .
ולכן רוב הצלמים משתמשים בפוטושופ לעיבודי תמונה .

• הוסף לסימניות
צריך לפתח את הפורמים הקיימים, להעיר מתרדמת את הישנים, ולהוסיף חדשים-פורום עתונאים וסופרים, יכול להיות פורום חזק ומענין-טיפים בכתיבה לסוגיה, ביקורות כתיבה, השוואות, טיפוח כתיבה, פורום גרפולוגים, פורום יועצים-פסיכולוגים, פורום מרפאים בשיטות אלטרניטיביות, אולי פורום מו"לים, ועוד כיד הדמיון (הנושק למציאות) הטובה עליכם.

• הוסף לסימניות
שמיל: גם בפוטושופ יש אקשנים וכו'.
בCS3 אם שומרים (ב-400D) במרחב צבע Adobe RGB, אז JPG נפתח בחלון של ה-RAW.
אני מעדיף לפתח את ה-RAW בפוטושופ. גם שם אפשר להחיל הגדרות על כל התמונות וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shmil15;63592:
יש בתוכנה הזאת הרבה מאוד פונקציות . ובקלות רבה אתה יכול לערוך תמונות רבות בבת אחת .
אבל זה לא מגיע לרמת העיבוד הסופי של אנשים שמעבדים תמונות בפוטושופ .
ולכן רוב הצלמים משתמשים בפוטושופ לעיבודי תמונה .

בסליחה מכבדוך אבל אתה בהחלט לא צודק!
Camera Raw הוא בעיקרון עשוי לתמונות שנעשו בקובצי Raw, היתרון של Raw הוא שאתה יכול לשנות ולהיטב התמונה ואתה לא מקלקל התמונה, אתה יכול לחזור עוד יומיים ולהתחיל מהתחלה, גם יש לך התמונה המקורי בלי עיבוד המצלמה, לעומת Jpeg, התמונה עובר עיבוד וכיוץ במצלמה.

• הוסף לסימניות
אני מתאפק לא להגיב.
יש הרבה מה להרחיב בנושא, אבל זה ממש לא מטרת האשכול שנפתח.

• הוסף לסימניות
בדיוק. צודק..פורמט ה-RAW הוא החומר הגולמי של התמונה..שאפשר כמטע ממש להנדס אותה מתחילה

בפוטושופ כאשר היא בפורמט RAW. רק כדי להבין את משמעות וגודל היכולות של פורמט זה, אזכיר שפורמט זה למעשה הומצא עבור צילומי החלל...האסטרונאוטים שעולים לחלל, ורוצים לצלם מהנעשה שם ולהביא תמונות איכותיות לעולם...לא שייך שעם כל תמונה שיגלו שנשרפה, או כל בעיה אחרת יעלו חזרה לחלל לצלם חדשה מאותו ארוע..או עב"ם, ואם לא לא יהיו אסמכתות להראות לבני האדם בעולם שלמטה את הנעשה שם בחלל..לכן, התועלת עבורם (ובסופו של דבר השתמשו בה גם עבורנו הגרפיקאים) מפורמט זה...שאין ממש תמונה מוכנה ואפויה...אלא:cool: כמו בצק לעוגה, וחומרי גלם...שבעזרת המיני תוכנה של הפוטושופ לעיצוב קובצי RAW ניתן לרבב כמה שרוצים מכל חומר (תאורה, צבע וכו'..כדי להגיע לתוצר הסופי הרצוי...) כמובן בהתאם ובמידה...
בקיצור: אין כמו לעבוד עם פורמט זה, ולקבל תמונות בפורמט זה כנקודת התחלה זה הרבה הרבה יותר טוב..
ושמחתי מאד לקבל כבר מלקוחות תמונות בפורמט RAW לשימוש בהם בפרוייקטים שונים במהלך העיצוב...אין מה להשוות את איכויות התמונות בין הקבצים השונים , כמובן לטובת ה-RAW.

• הוסף לסימניות
תפסיקו להגיד על כל טכנולוגיה שהיא מ-נאס"א או משימוש צבאי.
פורמט הRAW פשוט מאוד, זה קובץ בלתי מעובד, מה שהחיישן קלט בלי עיבוד כלל, לא צריך את נאס"א בשביל זה - ה-RAW הוא פחות מה-JPG, זה כמו אוכל לא מבושל, היתרון שאפשר לתבל איך שרוצים, והחיסרון שצריך לבשל אותו.

בסד: שכחת פורום אוכל...

• הוסף לסימניות
פורום צילום הוא בהחלט פורום חשוב !!!!
אני צלם חובב וברשותי ארכיון של כ-15-20 אלף תמונות חלקם איכותיות יותר חלקם פחות.
הרעיון שלי הוא שלכל צלם בפורום יהיה חשבון שכל אחד יוכל לרכוש את התמונות כפי המחיר שנקבע ע"י הצלם, וכאשר אותו צלם ימכור תמונות בסכום מכובד (נניח 200 שקל ומעלה ) הוא יוכל לממש את הכסף, ויעבירו דמי תיווך להנהלת הפורום ע"מ לשפר את ביצועי הפורום !!!!
לפורום הצילום יהיו שני גישות אחת לצלמים (חברי הפורום) וגישה שניה לקהל הרחב, שירצה לרכוש תמונות, וסתם להתבונן בהם.

כך הפורום ירוויח:
1) רייטינג עצום (מי לא אוהב להתבונן בתמונות?).
2)הוא יופיע במרומי המנועי חיפוש.
3)והעיקר פרנסה לחברי הפורום.......

הנה תהנו קצת בין עבודה לעבודה(לפני ההנה הגדולה של פתיחת הפוורם צילום....)

תמונות מהטבע http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=1924269

פרחים יפים http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=2004169

גוב האריות http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=1947740

• הוסף לסימניות
מחכה לפורום... בתקווה שבקרוב יהיה לי גם מה לתרום!

• הוסף לסימניות
שיפתחו גלריית תמונות של צלמים שיהיה אפשר גם לקנות זה רעיון גדול!

תרימו את הכפפה!

• הוסף לסימניות
סליחה סליחה . התבלבלתי אתם צודקים בקשר ל Camera Raw .
אני התכוונתי לתוכנה ש canon נותנים .
בקשר לrow אני מצלם row רק ללקוחות שמבקשים זאת או במעמדים חשובים .
רק בגלל שיש אפשרות תיקון של התמונה באיכות גבוהה .

• הוסף לסימניות
מסביב לעולם

איזה גאון אתה, (כמעט כמו חיים דיקמן) את האמת התפרצת לדלת כ"כ פתוחה, ממש פתוחה לרווחה!!!!

מידיעה ברורה (וחיים אל תהרוג אותי שגיליתי)
בימים אלו עובדים מתכנתי פרוג על פונקציות מדהימות שיאפשרו למגוון חברי הפורום להתפרנס באופן יפה, ממש "צאו והתפרנסו זה מזה"

המערכת מושקעת מאד! ואני בטוחה שהיא תהיה אבן שואבת לצלמים מכל העולם.

:( יש עוד כ"כ הרבה סודות שמתחשק לי לגלות, בשבועות הקרובים יהיו אין סוף הפתעות שלא חלמנו על קיומם.

לא סתם אמרו:
פרוג- נקודת המפגש למקצוענים!

• הוסף לסימניות
שלום וברוכים הבאים לפורום צילום
<HR SIZE=1><!-- / icon and title --><!-- message -->אנו שמחים לפתוח עוד פורום באתר פרוג
"פורום צילום" עבור צלמים מקצועיים מהמגזר הדתי חרדי.
הפורום יתן מענה מקצועי בד בבד עם הקפדה על תכנים כשרים וראויים.

בנתיים, הפורום הזה הינו פורום פתוח. כל משתמש הרשום באתר ומשוייך לפורום כלשהו (עיצוב, פרסום, תג, וכו') מוזמן להשתתף.

אנו מודים מקרב הלב לשני המנהלים החדשים RCpro וshmil15 שהסכימו לבקשתנו להרתם לטובת הפורום. אנו במקביל נשמח להיות קשובים לכל רעיון ודרישה עבור פורום צילום.

משתמשים שאינם משוייכים לאף קבוצה לא יכולים לראות קבצים מצורפים, וכן באם יגיבו הודעותיהם יופיעו בפורום רק לאחר אישור המנהלים (כמו טוקבקים).

ותודה לכל החברים שהביעו נכונות להשתתף בפורום

בברכת הצלחה רבה
[FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)]הנהלת האתר[/FONT][/FONT]
prog "Professional Groups"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה