כללי הודעה לכל משתמשי הפונטים של פונטייפ באופן לא חוקי

• הוסף לסימניות
הזדעזעתי לקרוא את הנ"ל. זה עצוב וכואב לשמוע שצריך ככה לגשת לציבור שומר מצוות,
אבל לצערי המודעות לעניין נמוכה מאד.
שכן שביקש רגע להשתמש בוורד אצלי בבית אמר מפורשות: אני רואה שיש לכם אחלה פונטים, אני אביא לכם דיסקאונקי ותעבירו לי?
ועוד בחורה סמינריסטית שהתייעצה איתי לגבי עיצוב שעשתה בבית, כולו מלא בחומרים.
אנשים לא מבינים את חומרת העניין, זה נראה בעיניהם גוגל פונטס.
ואני כמובן לא מסנגרת, רק מייחלת שתהיה הסברה טובה לעניין. (אולי נעשה חלק ב' ליוזמת הכרזות?)

• הוסף לסימניות
כל אחד שרכש או קיבל מתנה, כל פונט שהוא הזמין רשום בתוכנה, כך שאין מצב שנבוא בטענות ללקוחות שרכשו או שקיבלו מאיתנו פונטים בצורה חוקית.

באשכול זה אני נותן הזדמנות לכל אלא שגנבו פונטים והשתמשו בהם (ואני מדבר כאן על מאות ומאות ניקים כאן בפרוג שמשתמשים בפונטים לש פונטייפ באופן לא חוקי)

הנזק לפונטייפ הוא כ"כ עצום עד ששכרנו "גובה", שעובר בין הערים ואוסף את כל הפרסומות,
מכל הפרסומות אנו מכינים תיקים ולאחר שהצטבר בתיק די חומר , ה'גובה' מתקשר ומבקש מספר רשיון שימוש, וכמובן שהוא בודק את הענין לעומק. למי שיש רשיון שימוש הכל בסדר.

כל מי שמכיר את פונטייפ יודע שאנחנו לא אוהבים תביעות ולא רוצים בזה, אבל הנזק שנגרם לנו הוא עצום. ולא נותרה לנו ברירה אלא להכנס לאכיפה.

אם הייתי רוצה להרוויח מתביעות האשכול הזה לא היה נפתח בכלל, חלק מכם פשוט יקבלו טלפון מגובה, שיבקש לעשות הסדר. הגונב רוכש חבילה במחיר פי שלוש, במדה והוא לא הסכים זה עובר אוטומטית לעו"ד. והעו"ד משלם את לנו את מחיר החבילה המלא, והוא מקבל את זכויותיו לתבוע ככל שיעלה על רוחו.

אני אומר שוב, אין לי שום רצון לתבוע אתכם (הגנבים) עדיף לי להגיע להסדרים.
דוקא לכן, פתחתי מבצע הכשרת הפונטים שהוא בפני עצמו הצעה סוף הדרך
שבו אלו שגנבו פונטים יוכלו מיוזמתם לבוא ולשלם במחיר ממש זול ומבלי שנצטרך להגיע לאי נעימויות.

אשכול זה יי חלק מתיק התביעה שבו הצענו בזול לגנבים לבוא ולהכשיר את הפונטים במחיר זול, וגם את זה לא שילמו, הקייס נהיה חזק יותר.

אשכול זה פתחתי בעצתו של עוה"ד
ולסיום: אני יודע שאיום על תביעה הוא דבר שלא נעים לשמוע.
אבל תדעו שבניגוד לכל שאר החברות, אנחנו מגיעים להסדרים טובים עם הגנבים.
כי אין לנו רצון להרוויח מתביעות ולההפך ל"פונטייפ תביעות בע"מ"

לכן שוב, אם אתה יודע שהשתמשת בפונטים גנובים של פונטייפ וללא רשיון. מהר לקבל את ההצעה הזולה שאני נותן לכם, ובזה יגמר הסיפור "מודה ועוזב ירוחם"

170 משקלים במחיר פצצה 1,400 ש"ח לא כולל מע"מ בתשלום אחד בלבד
אם גנבת פונטים זוהי הזדמנות שלך לצאת מהעניין בקלות.
אז אל תתמהמה, ושלם!!! (ולפי דעת הרב אלישיב זצוק"ל שימוש לא חוקי בפונטים הוא גזל לכל דבר, וכתוב והחזיר את הגזילה...)
---------------------------------------------
העברה בנקאית
בנק פאגי (52)
סניך 179
חשבון:573396
ע"ש: פונטייפ בע"מ
---------------------------------------------
לתשלום בכרטיב אשראי (לינק לפייפאל)
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=LCRLHNFAZXCCE

• הוסף לסימניות
א. איך אפשר לבדוק דרך פרוג, הרי השם משתמש והשם בפועל בד"כ שונים
ב. רכשתי חבילת פונטים מפונטייפ לפני כמה שנים ואני לא רואה שקיבלתי מס' רשיון שימוש (יש לי הסכם משתמש ללא מספר וקבלות על התשלום - אך לא מופיע בשום מקום מס' רשיון)

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות, לא ידעתי שהפונטים של EFT הם של פונטייפ,
מצאתי אצלי 2 פונטים ברור שאני ישר אמחק אותם,
אבל רק כדי לדון כאן לכף זכות אנשים שמשתמשים בזה,
בדיוק תמהתי למי הם שיכים ורציתי ללכת לקנות מהם פונטים,
כי יש להם פונטים מאד מיוחדים, אין לי מושג איך הגיעו אלי,
אבל אנשים לא עושים את זה בכונה, אלא שלא במודע.

• הוסף לסימניות
א. איך אפשר לבדוק דרך פרוג, הרי השם משתמש והשם בפועל בד"כ שונים
ב. רכשתי חבילת פונטים מפונטייפ לפני כמה שנים ואני לא רואה שקיבלתי מס' רשיון שימוש (יש לי הסכם משתמש ללא מספר וקבלות על התשלום - אך לא מופיע בשום מקום מס' רשיון)
רשיון השימוש שלך הוא מס הזהות שניתן ותחתיו רשומים הגופנים תבקשי מהמזכירה שתשלח לך את רשיון השימוש שלך
מצורף דודמא לרשיוון שימוש

• הוסף לסימניות
הנה

קבצים מצורפים

• IOrder_033572553.PDF
    KB 23.7 · צפיות: 311
  • הוסף לסימניות
וואו איזה מבצע. והפונטים בכלל!!
מאמינה שזה לא פשוט - לבוא - לקראת - זה שהזיק..

תוך כמה זמן הורדת החבילה?

• הוסף לסימניות
יש לחברה פונטים ממש יפים.
בתור עורכת וידאו הם נראים משכנעים..
:( המחירים הנ"ל הם גם לעורכי וידאו?

• הוסף לסימניות
זה באמת מזעזע
יהודי הגיע למצב שצריך לשתף פעולה עם גוי כדי לתבוע יהודים שעשקו אותו!

ובשביל האינטליגנציה שלי
למה לא לפנות ישירות לדין תורה? גם זה יכול להרתיע מאד
יש הרבה פסקי דין שתקפים כפסקי בית משפט ואפשר לפנות להוצאה לפועל

• הוסף לסימניות
זה באמת מזעזע
יהודי הגיע למצב שצריך לשתף פעולה עם גוי כדי לתבוע יהודים שעשקו אותו!

ובשביל האינטליגנציה שלי
למה לא לפנות ישירות לדין תורה? גם זה יכול להרתיע מאד
יש הרבה פסקי דין שתקפים כפסקי בית משפט ואפשר לפנות להוצאה לפועל

לפי דין תורה לא כ"כ פשוט שיש כזה דבר 'זכויות יוצרים'.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היה אחד שכשאמרתי לו שאני משתמש רק בפונטים שקניתי, ולכן השכר שמגיע לי הוא לא רק על שעות העבודה, אלא גם על התוכנות והפונטים החוקיים שרכשתי בדמים מרובים,
הוא פשוט צחק עלי.
הוא היה בטוח שכולם מעתיקים כמוהו.

אני חושב שהרבה שמעתיקים הם בעיקר כאלו שהם חובבנים, או למצער גרפיקאים למחצה לשליש ולרביע.
כאילו שיש להם 'הוראת היתר' שהם לא באמת עובדים בזה.
אבל צריך להגיד להם את האמת בפרצוף - השתמשת בפונט? תשלם עליו!

מה שכן,
לפני שתובעים - יש לשלוח מכתב התראה, עם ההזדמנות לרכישת הפונטים, לפני שיתבעו אותם.

• הוסף לסימניות
האם ידוע לך על עוד קידומת לפונטים לא חינמיים מעוד חברות? fb ועוד אשמח אם יכתבו לי כאן

אז ככה בואו ונעשה סדר בקידומות (או סיומות) של החברות:

אאא סיומות: AAA
עודד עזר: קידומות\סיומת (תלוי בפונט) OE
הגילדה, פונטף, הפונטיה (בן נתן): אין סיומת
פונטייפ: קידומות EFT\PFT\REGEV
פונטביט: קידמות FB
מאסטרפונט: סיומת MF

בהצלחה לכולם..

נ.ב. בזמנו ר' אליהו העלה תוכנה שעושה סינון לפי חברה

• הוסף לסימניות
הבעיה בפונטביט שהגרסאות הקודמות שלהם ללא קידומת בכלל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה