ניסית במחשבים אחרים?כל האתרים האחרים עובדים מצוין
אין בעיות קליטה אני מחוברת עם ראוטר של בזק
סגרתי ופתחתי עשרות עמים אבל כלום --------------------
תסתכלי כשאת מקלידה את המייל לפני שאת לוחצת אנטר, שהסימון בראש המסך הפסיק להסתובב, כלומר שהדף נטען לגמרי.אולי משהי נתקלה בכזו הודעה?
400. זו שגיאה.
לא ניתן לעבד את הבקשה באמצעות השרת מכיוון שהיא פגומה.
אין לנסות שוב את הבקשה הזו. זה כל מה שאנחנו יודעים
אני לא מצליחה להכנס למיילים תעזרו לי
צרו קשר עם בזקכל האתרים האחרים עובדים מצוין
אין בעיות קליטה אני מחוברת עם ראוטר של בזק
סגרתי ופתחתי עשרות פעמים אבל כלום --------------------
לא הבנתיתסתכלי כשאת מקלידה את המייל לפני שאת לוחצת אנטר, שהסימון בראש המסך הפסיק להסתובב, כלומר שהדף נטען לגמרי.
מקווה שהובנתי.
זה קורה הרבה.
מה זה? ואני לא רואה את זה?תמחקי עוגיות.
נמצא ב- 3 העיגולים בצד שמאל למעלה
קרה לי אתמול והסתדר אחרי שמחקתי.
אשמח לדעת מה זה? והאם זה לא גורם למחיקת דברים שלא רוצה למחוקזה נמצא בתוך ניקוי נתוני גלישה, ואז בוחרים למחוק רק את העוגיות והמטמון.
לכן בודקים היטב שרק עוגיות ומטמון מסומנים לפני שמאשרים מחיקהאשמח לדעת מה זה? והאם זה לא גורם למחיקת דברים שלא רוצה למחוק
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //