התייעצות הודעה מוזרה גם לכם?

• הוסף לסימניות
זה הודעה שאני מקבל מגוגל בכל אתר שבו הסירטונים הם YouTube
האם גם לכם קופצת כזאת הודעה (יש לי חסימה של נטפרי)
ביאור 2020-07-09 214444.png

• הוסף לסימניות
אני לא יודע למה זה קורה, אבל אני לא רואה שום סיבה להבהל מזה, זה רק בודק אם הגישה לסרטון בוצע על ידי רובוט או לא, צריך פשוט לסמן במשבצת, ובדרך כלל נפתח חלון עם שאלות, ואחרי שעונים, הקישור נפתח.

• הוסף לסימניות
אני לא יודע למה זה קורה, אבל אני לא רואה שום סיבה להבהל מזה, זה רק בודק אם הגישה לסרטון בוצע על ידי רובוט או לא, צריך פשוט לסמן במשבצת, ובדרך כלל נפתח חלון עם שאלות, ואחרי שעונים, הקישור נפתח.
בדיוק... הכל בסדר... אין מה להילחץ... ללחוץ שאתה לא רובוט (במידה ואכן כך) וזה נכנס.

• הוסף לסימניות
למה אבל גוגל חושבים שאני רובוט זה משהוא חדש שהתחיל לפני כמה ימים

• הוסף לסימניות
הבנתי שיש פה על זה מלא אשכולות.

משהו כמו "גוגל מעליבים אותי" של @ב.א. ועוד...
אפשר לחפש.

• הוסף לסימניות
למה אבל גוגל חושבים שאני רובוט זה משהוא חדש שהתחיל לפני כמה ימים
זה ממש לא משהו חדש, לי זה קרה כבר מאות פעמים.
זו בדיחה ישנה: איך הרובוט לא מתבייש לבוא אלי בטענות שאני רובוט...

בכל מקרה, לא נעים - נכון, אבל אין שום צורך להבהל, צריך לסמן את מה שצריך, ונקסט...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה