- הוסף לסימניות
זה הודעה שאני מקבל מגוגל בכל אתר שבו הסירטונים הם YouTube
האם גם לכם קופצת כזאת הודעה (יש לי חסימה של נטפרי)
קרה לי אתמולזה הודעה שאני מקבל מגוגל בכל אתר שבו הסירטונים הם YouTube
צפה בקובץ המצורף 685848
אני שאלתי אותם והם אמרו לי שזה לא קשורמישהי אמרה לי שזה בגלל נטפרי .
בדיוק... הכל בסדר... אין מה להילחץ... ללחוץ שאתה לא רובוט (במידה ואכן כך) וזה נכנס.אני לא יודע למה זה קורה, אבל אני לא רואה שום סיבה להבהל מזה, זה רק בודק אם הגישה לסרטון בוצע על ידי רובוט או לא, צריך פשוט לסמן במשבצת, ובדרך כלל נפתח חלון עם שאלות, ואחרי שעונים, הקישור נפתח.
למה אבל גוגל חושבים שאני רובוט זה משהוא חדש שהתחיל לפני כמה ימיםאני לא יודע למה זה קורה, אבל אני לא רואה שום סיבה להבהל מזה, זה רק בודק אם הגישה לסרטון בוצע על ידי רובוט או לא, צריך פשוט לסמן במשבצת, ובדרך כלל נפתח חלון עם שאלות, ואחרי שעונים, הקישור נפתח.
זה ממש לא משהו חדש, לי זה קרה כבר מאות פעמים.למה אבל גוגל חושבים שאני רובוט זה משהוא חדש שהתחיל לפני כמה ימים
prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים