כללי הודעה מוזרה ואנטי וירוס

• הוסף לסימניות
קופץ לי חלון
די מפחיד....

מה לעשות? להתעלם? להוריד?

קבצים מצורפים

• 16-7.PNG
    16-7.PNG
    KB 5.7 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
איזה פחד...
לפחות מגובה לך הכל???

• הוסף לסימניות
זהו שלא, וכרגע אני לא יודעת מה לעשות
כי יש לי כמה עבודות בתהליך התהוות,
חלקם אני צריכה לשבוע הקרוב וזה שעות של עבודה...!

עזרה, מישהו???

• הוסף לסימניות
לא מדי מבינה בזה.
אבל קפץ לי הבוקר גם כן משהו דומה.
היה נראה משהו שמגיע מהאינטרנט ולא מהאנטי וירוס במחשב.
התעלמתי וסגרתי את כל חלונות האינטרנט.
ואז עשיתי scan למחשב.
ובינתיים ב"ה הכל בסדר.

(ניסיתי לראות ממה זה הגיע וראיתי שכמה דקות לפני זה הורדתי איזשהו קובץ התקנה שבאמת האנטי וירוס התריע עליו בסריקה-ואותו מחקתי מייד)

• הוסף לסימניות
כדאי מאד לשאול את השאלה בפורום חומרה תוכנה ורשתות, שם תקבלו תשובה בתוך דקות בד"כ.

• הוסף לסימניות
גם לי קפץ לפני כמה ימים חלון כזה.
אבל מכל השבחים שפוזרו שם אודות אנטי-וירוס מסוים שהוא מאושר ע"י מיקרוסופט וכו' וכו'
היה נראה די ברור שזו פרסומת המנסה לשכנע אותך לרכוש את האנטי-וירוס הזה.
כמובן מיד סגרתי את הדפדפן והרצתי סריקת וירוסים ונמסר לי שהכל נקי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה