כללי הודעה מעצבנת באילוסטרייטור...

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר?
איך מתגברים על הבעיה?
...תודה!!!!!

קבצים מצורפים

• הודעה מעצבנת.jpg
    KB 59.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
את רוצה להוזיז מחוץ למשטח העבודה

• הוסף לסימניות
לא,
אני מנסה להזיז בצורה רגילה ביותר, אפילו מילימטר אחד הוא לא מאפשר לי.

• הוסף לסימניות
תקטיני את התצוגה הכי שאפשר, ותמצאי איזה אובייקט מרוחק שנמצא אי שם ומרגיש מאויים...

• הוסף לסימניות
לפעמים עוזר לסגור את הקובץ ולפתוח מחדש
לפעמים זה קורה כשהמחשב מתעייף ואחרי הפעלה מחדש הוא נרגע.....

• הוסף לסימניות
בסוף נשארת בגרפיקה...

• הוסף לסימניות
אני מרחיקה, ולא רואה שום אובייקט מאויים,
הפעלתי את המחשב מחדש והבעיה עודנה בעינה,
אני לא מצליחה להזיז (וגם להעתיק-ולהדביק) בכלל, אפילו לא מילימטר.

קבצים מצורפים

• צילומסך.jpg
    KB 304.4 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
אצלי היתה בעיה זו
וכל נסיונותי לא עזרו
עד שהתכנאי שלנו- פרסומון מפרוג.
השתלט על המחשב וסידר זאת.
כנראה צריך לפרמט את האילוס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה