הודעה מעצבנת ב-windows

• פותח הנושא UU
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום רב
יש לי מחשב נייד windows 7, ויש בו וירוס כלשהוא (זה ברור לי לחלוטין)
כל כונן שנכנס למחשב מקבל 3 קיצורי דרך שלא מובילים לשום מקום חשוב -וזהו!
הקבצים לא נמחקים, וזה לא עשה רושם שהזיק לכונן או מה
הוירוס נודניק, אשמח להסירו, אבל מכיוון שלא מזיק ממש אני לא עושה עבור זה שום דבר שיכול לגרום לאיבוד חומר
בכל אופן - החל מלפני מספר דקות עולה לי בשורת ההתחל ההודעה המצורפת, כל מספר שניות
upload_2018-10-18_23-25-57.png

לדעתי autoit v3 זה שם הוירוס, אבל אני לא מוצאת אותו בהתקנות או משהו דומה כדי להפסיק לו את הפעילות או להסיר אותו
כמו כן לא ברור לי איפה נמצא הקובץ המדובר כדי למחוק אותו, אין פה הפנייה מלאה למיקום

אשמח לעזרת המומחים!

• הוסף לסימניות
ראשית, תתקיני אנטי וירוס
לחצי כאן לסריקה אונליין של Eset.
שנית, תתקיני Ccleaner ותכנסי בכלים ל"איתחול" ותמחקי את הוירוס המדובר.
אחר כך תבצעי דרך מאפייני הכונן בדיקת דיסק (Chkdsk) לתיקון הקבצים שנפגמו.
תודה רבה רבה
זה לא מלחיץ בכלל לגבי תוכן קיים במחשב?
הוא לא יפרמט לי תיקיות וכדומה?
תודה

• הוסף לסימניות
התכוונתי להתקנה של אנטי וירוס
מה יעזור לי סריקת וירוסים בלבד?
עד כמה שזכור לי מותקן לי איזשהוא אנטי וירוס, רק שאין לי מושג איזה
איפה אני יכולה לבדוק את זה?
ומה האנטי וירוס המומלץ ביותר להתקנה

• הוסף לסימניות
התכוונתי להתקנה של אנטי וירוס
מה יעזור לי סריקת וירוסים בלבד?
עד כמה שזכור לי מותקן לי איזשהוא אנטי וירוס, רק שאין לי מושג איזה
איפה אני יכולה לבדוק את זה?
ומה האנטי וירוס המומלץ ביותר להתקנה
א. סריקת אונליין גם מנקה את הוירוסים לא רק מוצאת אותם
ב. המומלץ זה Eset nod32
יש פה חברי פורום יקרים שיעשו לך מחיר טוב

• הוסף לסימניות
זה הוירוס הכי מדובר כאן בפורום...!
תעשו חיפוש קצרצר...

מצטרף להמלצה להתקין אנטי וירוס טוב (תמחקו את מה שיש, הוא לא עושה את העבודה). לתמיד.
סריקה אונליין, יפתור את הבעיה לעכשיו, אך ברגע שתכניסו כונן נגוע המחשב שוב ידבק...
בהצלחה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אך ברגע שתכניסו כונן נגוע המחשב שוב ידבק...
נכון!
ומה לגבי הכוננים שנמצאים בפנים תוך כדי הסריקה? הם מתנקים גם?
כמה עולה Eset nod32? אני חדשה פה בפורום, אפשר אולי לתייג לי פה חברי פורום שמוכרים את זה?
בינתיים זה סורק (לא הולכת לחכות שיגמור כי אני רוצה לישון הלילה.. שימשיך לעבוד עד הבוקר מצידי)
וההודעות המעצבנות הפסיקו לבינתיים.

• הוסף לסימניות
ומה לגבי הכוננים שנמצאים בפנים תוך כדי הסריקה? הם מתנקים גם?
בסריקה אונליין - לא.
בגירסה המלאה - כן.
כמה עולה Eset nod32? אני חדשה פה בפורום, אפשר אולי לתייג לי פה חברי פורום שמוכרים את זה?
לדעתי קודם תתקינו גירסת ניסיון ל30 יום חינם, אח''כ תקנו.
עולה אצל @פרסומון 130ש''ח ל-3 שנים (אם אני זוכר נכון)
בינתיים זה סורק (לא הולכת לחכות שיגמור כי אני רוצה לישון הלילה.. שימשיך לעבוד עד הבוקר מצידי)
זה אכן יכול לקחת כמה שעות...

כל המידע באדיבות @יוסי מחשבים שלימד אותי.
התודות לו!!
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
זה לא מלחיץ בכלל לגבי תוכן קיים במחשב?
הוא לא יפרמט לי תיקיות וכדומה?

אם את מדברת על Ccleaner צריך סה"כ לבחור כלים>הזנק ולמחוק את הוירוס
בשאר את לא צריכה ליגוע (ניקוי יכול למחוק את סל המיחזור והיסטוריה ועוד)

• הוסף לסימניות
אם את מדברת על Ccleaner צריך סה"כ לבחור כלים>הזנק ולמחוק את הוירוס
בשאר את לא צריכה ליגוע (ניקוי יכול למחוק את סל המיחזור והיסטוריה ועוד)
יש ליפה רשימה ממש ארוכה
את מה למחוק?
אשמח לעזרה

קבצים מצורפים

• startup.txt
    KB 7.6 · צפיות: 72
  • הוסף לסימניות
Yes HKCU:Run WinddowsUpdate Microsoft Corporation C:\Windows\system32\cmd.exe /c start C:\WinddowsUpdater\WinddowsUpdater.exe "C:\WinddowsUpdater\WinddowsUpdater.zip" & exit

Yes HKCU:Run McAfeeSafeConnect C:\Program Files\McAfee Safe Connect\McAfee Safe Connect.exe

Yes HKCU:Run WinddowsUpdater AutoIt Team C:\WinddowsUpdater\WinddowsUpdater.exe "C:\WinddowsUpdater\WinddowsUpdater.zip"

Yes HKLM:Run AdobeAAMUpdater-1.0 Adobe Systems Incorporated "C:\Program Files\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp\UWA\UpdaterStartupUtility.exe"

Yes HKLM:Run WinddowsUpdate Microsoft Corporation C:\Windows\system32\cmd.exe /c start C:\WinddowsUpdater\WinddowsUpdater.exe "C:\WinddowsUpdater\WinddowsUpdater.zip" & exit
Yes HKLM:Run WinddowsUpdater AutoIt Team C:\WinddowsUpdater\WinddowsUpdater.exe "C:\WinddowsUpdater\WinddowsUpdater.zip"
Yes Startup Common WinddowsUpdate.lnk AutoIt Team C:\WinddowsUpdater\WinddowsUpdater.exe
Yes Startup Common WinddowsUpdater.lnk Microsoft Corporation C:\Windows\system32\cmd.exe

להוריד

• הוסף לסימניות
upload_2018-10-21_0-7-59.png

ולאחר גלילה
upload_2018-10-21_0-8-23.png

מכיוון שראיתי שיש הרבה לחצתי על save to text file והעלאתי את מה שצא
בכח אופן - אין פה מקום לחיפוש? לעבור אחד אחד ולבדורק את ה-windd... הזה?
ואני לא מבינה איך לא שמתי לב לדאבל D הזה עד עכשיו
הארתם את עיני!
תודה לכל העוזרים והמסייעים

• הוסף לסימניות
יש לך במחשב מקאפי וגם אווסט (אנטי וירוס)
גם רימון וגם נטפרי (סינון)
מה שלא צריך אפשר להוריד
הורדתי כל מה ששייך
מקוה שאכן יסיר את הוירוס כרגע
אני בדרך להתקין אנטי וירוס טוב בעזרת ה'
הייתי ברימון ועברתי לנטפרי, אבל אני לא מוצאת את השורה שמדברת על רימון - איך זה נקרא? אסיר אותה גם.
וכן - מה השורות של האנטי וירוסים? ברגע שאתקין משהו טוב יותר - אסיר את שתיהם
@פרסומון אשמח אם תוכלו ליצור איתי קשר באישי לבדוק קניה דרככם של אנטי וירוס Eset nod32, תודה מראש (לי אין עדיין אפשרות שליחת הודעות פרטיות)

• הוסף לסימניות
@פרסומון אשמח אם תוכלו ליצור איתי קשר באישי לבדוק קניה דרככם של אנטי וירוס Eset nod32, תודה מראש (לי אין עדיין אפשרות שליחת הודעות פרטיות)
יש לו מייל בחתימה, וכנראה ששם הוא זמין יותר.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה