הודעה "משמחת" בפרימייר

• הוסף לסימניות
לאחר שהשאלטר הורד כשהמחשב לא היה מכובה :eek:

פרימייר נותן את ההודעה שלהלן....

האם זה אומר שיש להגדיר מחדש שהתוכנה תשתמש בכרטיס מסך? כיצד מגדירים זאת???

אני חוששת שכל התוכנות התאפסו... (פוטושופ למשל, נפתח ללא הסגנונות והרקעים והמברשות וכו' וכו'....)

שיחזור לא עזר. מישהו יודע האם האופטימזציה שהיתה במחשב ירדה לטמיון? :eek:

תודה למסייעים!!!

קבצים מצורפים

• הודעה בפרימייר.jpg
    KB 829.6 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אף אחד???

נו, באמת... :(

פופקו, ברוריה, בלון, איפה אתם?

כיצד מגדירים לפרימייר שישתמש לביצועים בכרטיס מסך?

• הוסף לסימניות
הנה,
בלי לחץ.. זה פשוט.
(במידה וזה באמת הבעיה)

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 227.5 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י nomi123;1523565:
הנה,
בלי לחץ.. זה פשוט.
(במידה וזה באמת הבעיה)

האופציה שם כבויה! הוא לא נותן לי בחירה אחרת!!!

אולי הכרטיס מסך שבק חיים כתוצאה מנפילת החשמל??:eek:

או שיש דרך נוספת לסדר את זה???

• הוסף לסימניות
אולי תפני ישירות לפופקו.
הוא ודאי יוכל לעזור לך.
הוא טכנאי מחשבים וגם עורך- בדיוק מה שאת צריכה.

• הוסף לסימניות
אני מעלה קובץ קטן שניתן להגדיר דרכו את הפעלת הכרטיס מסך בתוכנות של אדובי, יש שם הסבר באנגלית כשמפעילים את הקובץ, צריך לבחור גירסת אדובי ותכונת אדובי.

נ.ב. תיאורטית כל אחד שיש לו כרטיס מסך יכול לגרום להאצה של הפרימייר, אבל מומלץ להשתמש עם התוכנה הזו למערכות עם כרטיסי מסך חזקים במיוחד - למניעת תקלות וקריסות.

קבצים מצורפים

• Cuda (1).zip
    KB 5.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1524788:
אני מעלה קובץ קטן שניתן להגדיר דרכו את הפעלת הכרטיס מסך בתוכנות של אדובי, יש שם הסבר באנגלית כשמפעילים את הקובץ, צריך לבחור גירסת אדובי ותכונת אדובי.

נ.ב. תיאורטית כל אחד שיש לו כרטיס מסך יכול לגרום להאצה של הפרימייר, אבל מומלץ להשתמש עם התוכנה הזו למערכות עם כרטיסי מסך חזקים במיוחד - למניעת תקלות וקריסות.

התקנתי ופעלתי לפי ההוראות,

אך הפרימייר עדיין לא מאפשר את בחירת הכרטיס מסך בחלונית הנ"ל :eek:

גם פוטושופ בקושי זז :eek:

לא יודעת מה קרה

ואחרי שהתרגלתי לביצועים המהירים אחרי האופטימזציה, אני פשוט חוטפת חום :eek::mad::(:cool:

• הוסף לסימניות
תודה לפופקו על החייאת הכרטיס מסך !!!!! :)

גם מומחה מחשבים ותכנות, גם גאון תוכנות הוידאו, וגם אלוף בתמיכה וסיוע ביעילות ובמהירות שיא!!!!!

אין כמו השירות של פופקו. הכתובת בה"א הידיעה למחשבים בריאים וחסונים, שידרוגים, וכל מה שמחשב לעריכת וידאו צריך. אני תמיד נפעמת מחדש מההתמסרות והשירות מכל הלב. פשוט לדעת שהמחשב שלך בידיים טובות!

יהי רצון לכולם שתאריכו ימים בבריאות וחיוניות (התכוונתי למחשבים שלכם :))

• הוסף לסימניות
מצטרפת,
ומוסיפה.............

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה