הודעה משמחת : האתר שלנו עלה לאוויר

• פותח הנושא P360
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לאחר עבודה מאומצת סיימנו לעלות את האתר החדש שלנו לאוויר ..
אשמח לקבל חוות דעת מועילה על האתר העבודות והסיורים ...

www.p360.co.il

עיצוב האתר : סטודיו עוצמה
בניית האתר : דוד אברמס {אשורית}

הערות והארות יתקבלו בשמחה...
שמוליק..

• הוסף לסימניות
מוצלח ויוקרתי!
המון הצלחה!!

• הוסף לסימניות
וואו, אילו צילומים ברמה!!!! ישר ל"אייסטוק"..

• הוסף לסימניות
מדהים!!! נהניתי מהמפה בסיורים הוירטואליים....

אתר מוקפד ומושקע! יש כבוד!

המון הצלחה בהמשך!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;522420:
וואו, אילו צילומים ברמה!!!! ישר ל"אייסטוק"..

לפרוג התכוונת, נכון? :)

שמוליק, מזל טוב. המון בהצלחה.
אתר יפה ומושקע...

(אני משום מה התעכבתי על צילומי האוכל. יש לכם מושג אולי למה? ;))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המביט;522435:
(אני משום מה התעכבתי על צילומי האוכל. יש לכם מושג אולי למה? ;))

אתה רעב..

• הוסף לסימניות
אתר מהמם ומושקע!

(משו שהפריע לי, אם אני משתיקה את המנגינה בדף הבית, שלא אצטרך להשתיק אותה עם כל לחיצה שאני עושה..)

בהצלחה רבה!!!

• הוסף לסימניות
תתחדש על האתר
ועל הרובוט (אני מזהה נכון??)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chayasl;522474:
(משו שהפריע לי, אם אני משתיקה את המנגינה בדף הבית, שלא אצטרך להשתיק אותה עם כל לחיצה שאני עושה..)

אנחנו מודעים לבעיה הזאת ומנסים לפתור אותה ...

נכתב ע"י tamiro;522489:
תתחדש על האתר
ועל הרובוט (אני מזהה נכון??)

תודה ..
הכל נעשה ידני ..

• הוסף לסימניות
שמוליק, הרבה ברכות עלה והצלח.

• הוסף לסימניות
בהצלחה ותתחדשו.

דחוף לכבות את המוזיקה. אפשר להשאיר אותה כאופציה שמי שרוצה יפעיל. להפעיל מוזיקה באופן אוטומטי בפתיחת האתר זה מעשה לא מקצועי ומאוד מטריד. (ואל תגיד לי שיש הרבה מקצוענים שעושים את זה. זה נכון, ועדיין זה מעשה לא מקצועי.)
לקריאה נוספת:
http://www.fredmiranda.com/forum/topic/966449
שרשור של צלמת שקיבלה מייל מלקוחה פוטנציאלית שוויתרה על שירותיה בגלל מוזיקה באתר. יש שם דיון ארוך על הנושא. ציטוט נבחר:
"you can lose a client for having music on your site, but you'll never gain one for it..."
"אתה יכול להפסיד לקוח כי יש לך מוזיקה באתר, אבל לעולם לא תרוויח לקוח בגלל זה."

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה אריאל;522563:
בהצלחה ותתחדשו.

דחוף לכבות את המוזיקה. אפשר להשאיר אותה כאופציה שמי שרוצה יפעיל. להפעיל מוזיקה באופן אוטומטי בפתיחת האתר זה מעשה לא מקצועי ומאוד מטריד. (ואל תגיד לי שיש הרבה מקצוענים שעושים את זה. זה נכון, ועדיין זה מעשה לא מקצועי.)
לקריאה נוספת:
http://www.fredmiranda.com/forum/topic/966449
שרשור של צלמת שקיבלה מייל מלקוחה פוטנציאלית שוויתרה על שירותיה בגלל מוזיקה באתר. יש שם דיון ארוך על הנושא. ציטוט נבחר:
"you can lose a client for having music on your site, but you'll never gain one for it..."
"אתה יכול להפסיד לקוח כי יש לך מוזיקה באתר, אבל לעולם לא תרוויח לקוח בגלל זה."

מקסימום אלוקים יהרוג עוד כמה ברווזים בגללו :D

• הוסף לסימניות
אתר מקסים,נהנתי מאוד לסייר בו,בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
אתר נהדר.
מחכים לראות עוד תמונות...

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
אתר מדהים שכיף לשוטט בו! המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה ומרשים מאוד
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יופי של אתר, תתחדש ותצליח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה