כללי הודעה משמחת : האתר שלנו עלה לאוויר

• פותח הנושא P360
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לאחר עבודה מאומצת סיימנו לעלות את האתר החדש שלנו לאוויר ..
אשמח לקבל חוות דעת מועילה על האתר העבודות והסיורים ...

www.p360.co.il

עיצוב האתר : סטודיו עוצמה
בניית האתר : דוד אברמס {אשורית}

הערות והארות יתקבלו בשמחה...
שמוליק..

• הוסף לסימניות
שמוליק
אני מאחל לך בס"ד ברכה והצלחה

• הוסף לסימניות
מוצלח ויוקרתי
המון הצלחה

• הוסף לסימניות
עבודות פות מאוד.

אבל כמה הערות על האתר:
מוזיקה בפתיחת אתר זה הדבר בערך הכי מעצבן שיכול לקרות חוץ מטעינה איטית (שזו אגב בעיה בכמה מהתמונות). זה גרם לי לסגור את הלשונית באופן אוטומטי.
יש גם בעיה בתאימות לFF.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא שמעתי מוסיקה, כי לא שמתי אוזניות.
ההטענה היתה מהירה ביותר ומוצלחת. אולי זו בעיה זמנית, אלי?

לגבי האתר עצמו - אתר מעולה מעוצב ומושקע
אני מאחל לך הצלחה רבה מאוד בהמשך.

• הוסף לסימניות
אתם מאד מאד יפה.
הצבעים והכל פשוט רגועים ומרגיעים.
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
מדהים

• הוסף לסימניות
אתר מושקע, מעוצב ויוקרתי!

התמונות מדהימות! תאווה לעיניים...

• הוסף לסימניות
אתר יפה ועבודות יפות.

אני גם נגד מוזיקה באתרים, ולמרבה האירוניה כבונה אתרים אני חש את הפיתוי לשים שיר בכניסה לאתר כדי לעשות את הכניסה למעניינת, אבל אני מתאפק על זה כי זה מעניין וגם מעצבן.

למי לא קרה שבאמצע הלילה נכנס בתום לב לאיזה אתר ופתאום התנגן שיר בקולי קולות והעיר את כל הבית + השכנים.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד ומרשים
המון הצלחה!

גם אני מסכים שכדאי להיפטר מהמוזיקה.
ואני גם ממליץ לחשוב על דרך להכניס תוכן טקסטואלי לאתר באיזשהו אופן. -יהיה לכך משקל בתהליכי הקידום של האתר.

• הוסף לסימניות
אתר מרשים, יפה ומקצועי!
ובעיקר - מכיל תמונות מרהיבות!

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה

עלו והצליחו

• הוסף לסימניות
אליפות!
אתר ממש יפה!
נהניתי מאד מאד מהמוזיקה. לא הייתה לי שום בעיה בטעינה. הכל עבד חלק ויפה!
עלו והצליחו!

• הוסף לסימניות
ממש מיוחד, בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
מאוד יפה,
רואים את ההשקעה.
בהצלחה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה