הודעה נשלחת המון פעמים

• הוסף לסימניות
ב- outlook experess
אני שולחת הודעה ומקבלת הודעת שגיאה כאילו זה לא נשלח
ההודעה נשארת בתיבת דואר יוצא והוא שולח אותה שוב, ושוב הודעה שגיאה וכו'
מה שקורה בפועל שההודעה נשלחת מליון פעמים למכותב האומלל
ואם אני לא מעבירה ידנית את ההודעה לפח היא ממשיכה בשלה...

יש לציין שהייתי מנויה על בזק בינלאומי נט, ועברתי לנטו נט (רימון)
יכול להיות שזה קשור לביטול החשבון בבזק בינלאומי? משהו בהגדרות של האאוטלוק?
(האאוטלוק משמש אותי ל-3 חשבונות שונים, המייל של פרוג, המייל של רימון, ועד לא מזמן - המייל של בזק-אינט שכאמור כבר לא קיים)

תודה על כל עזרה!
(ואגב, זה לא תמיד קורה, יש הודעות שעוברות בלי שום בעיה)

• הוסף לסימניות
תעלי צילומסך של ההודעת שגיאה

• הוסף לסימניות
יתכן שהתיבה מלאה? זה קרה לי בעבר וזו הייתה הסיבה.

• הוסף לסימניות
אינני משתמש באקספרס אלא ב2007 אולם אולי זה דומה:
כלים>הגדרות חשבון>לשונית חשבונות דוא"ל>שינוי (חשבון רלוונטי)>הגדרות נוספות>לשונית מתקדם>זמן קצוב עבור שרת, מה מופיע?

• הוסף לסימניות
זה קורה כי תיבת "פריטים שנשלחו" מלאה.
הודעות קטנות שעדיין יש להם מקום בתיבה נכנסות אליה, והודעות גדולות שאין להם מקום נשארות בתיבת "דואר יוצא" ונשלחות פעם אחר פעם.
יש לרוקן את התיבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;575427:
זה קורה כי תיבת "פריטים שנשלחו" מלאה.
הודעות קטנות שעדיין יש להם מקום בתיבה נכנסות אליה, והודעות גדולות שאין להם מקום נשארות בתיבת "דואר יוצא" ונשלחות פעם אחר פעם.
יש לרוקן את התיבה.

מעולה, תודה!
אני אנסה ואדווח.
באמת שמתי לב שבד"כ ההודעות שנתקעות אלה הודעות כבדות (אבל לא תמיד)
יש לי שם המון דברים למחוק....
לאן אפשר להעביר הודעות יוצאות ישנות שאני רוצה לשמור?
כלומר, בצורה שהן אכן ישמרו
חשבונות ישנים, התכתבויות עם לקוחות שיש לי עניין להשאיר וכו')

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה