הודעה על חשבונות גימייל בתשלום - האם זה נכון?

• הוסף לסימניות
חשבון ג'ימייל יהיה בקרוב, בתשלום. והדרך היחידה להשאיר אותו חינמי עבורך
הוא להפוך את עצמך למשתמש פעיל , כלומר ישנם לפחות 30 אנשים שאתה מתכתב
איתם, בכדי להפוך למשתמש פעיל שלח את ההודעה הזו ל-30 אנשים אשר ישיבו לך
הודעה על קבלת המייל כאשר תסיים , הצבע המרכזי של החשבון ישתנה מצהוב/בז'
לירוק שזה יסמן אותך כמשתמש קבוע.

• הוסף לסימניות
תפסיקו עם השטויות.

גוגל לא צריכים את עזרתכם בשליחת מיילים.

אם יש לגוגל משהו לומר הם יודעים איך לומר את זה. לא בצורה כזאת טיפשית.

• הוסף לסימניות
אני מדמיינת לעצמי שאי שם יושב לו אי מי ומתגלגל מצחוק. הוא הגה והנפיק מתיחה מטופשת, וכל העוילם גוילם נקשר במתיחה, ומשתף פעולה וש-ו-ל-ח את המיילים הלאה והלאה והלאה.

• הוסף לסימניות
שטויות ונא להפסיק לפתוח על זה אשכולות ערב ובוקר.

• הוסף לסימניות
זה כדי לצבור כמות ענקית של כתובות מייל, וכל הפתים שולחים במרץ ומוסיפים את עצמם לרשימת תפוצה של איזה מפרסם אנונימי!
סתם כך שכדי שהציבור ידע, כשאתם שולחים מייל להרבה אנשים - תעשו אותם "עותק מוסתר" אפ'חד לא מעוניין להיות שקוף לכל העם היושב בשדות...

• הוסף לסימניות
אני נהנה לראות שגימייק של איזה משועמם תופס תאוצה...
המייל הזה רץ בכל העולם בכל השפות! :D

• הוסף לסימניות
העולם הולך בקרוב להתפוצץ, באמת. והדרך היחידה להשאיר אותו קיים היא לא לשלוח את ההודעה לפחות ל 30 אנשים שאתה מתכתב איתם.
הבעיה שעוד לא דיברנו על השתלטות החייזרים. אם תשלח הודעה זו ל 15 אנשים יגיעו רק חייזרים כחולים ויוסיפו אותך כיצור פעיל. אם תשלח ל- 30 אנשים, יגיעו לארץ רק חייזרים ירוקים. מהר! זה חשוב

• הוסף לסימניות
עם כל הכבוד לאופטימיים.
האם יש אפשרות לבדוק את זה מול גוגל אם זה נכון ?
(גם אני מעדיף להיות אופטימי. אבל אני חושב שאף אחד לא יהיה מוכן לחתום ערבות אפילו שקל אחד שזה לא יהיה)

• הוסף לסימניות
כבר כתבו את זה בכמה וריאציות: אם זה לא נשלח לכל הכתובות באופן גורף - מגימייל ישירות -
זה פ י נ ט ו ז!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודוד;927386:
עם כל הכבוד לאופטימיים.
האם יש אפשרות לבדוק את זה מול גוגל אם זה נכון ?
(גם אני מעדיף להיות אופטימי. אבל אני חושב שאף אחד לא יהיה מוכן לחתום ערבות אפילו שקל אחד שזה לא יהיה)

אני כן

• הוסף לסימניות
אני רוצה לשמוע על אחד (לפחות) שהשתנה לו המסך!!!
מי שהשתנה לו - מוזמן להעלות צילום, נשמח לראות :)

• הוסף לסימניות
כשגוגל שינו את הסכם הפרטיות שלהם. (זניח מאוד לעומת גבית כסף על gmail)

הם לא שלחו מייל לאף אחד. אבל הם הקפיצו הודעות בכל חור.

הם יודעים איך להודיע הם לא צריכים אותכם שתעבירו הלאה את ההודעה שלהם.

רק חסר להם לגבות תשלום בשביל gmail להפסיד את המשתמשים שיש להם שם לטובת outlook של מיקרוסופט.

רק לשם הסבר בצד של המייל יש פרסומות הם מרוויחים שם על כל קליק בין 0.5 ל4 שקל.

הם לא יפסידו את האנשים שיקליקו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה