דרוש מידע הודעה פרטית לניהול האתר ללא מנוי פרימיום

• הוסף לסימניות
יש דרך לשלוח הודעה פרטית לניהול האתר ללא מנוי פרימיום?
דחוף!

@ניהול האתר

• הוסף לסימניות
1656669576075.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש בסוף כל עמוד פה בפרוג צור קשר, ממש למטה בצד שמאל.
אף פעם לא ניסתי אבל תמיד אפשר לנסות...

• הוסף לסימניות
בפרטי פה א"א אלא אם כן למישהו השני יש פרימיום, או במייל...
את זה אני יודעת.
הנקודה היא שאין איך לבקש מהאדם השני שישלח הודעה באימייל

• הוסף לסימניות
יש בסוף כל עמוד פה בפרוג צור קשר, ממש למטה בצד שמאל.
אף פעם לא ניסתי אבל תמיד אפשר לנסות...
תודה
זה מה שעשיתי

אגב, קרה לכם פעם שהיה לכם בעיה עם שם של משתמש אחר?
ואם כן, מה עשיתם?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להיכנס לפרופיל של הניק, ולדווח שם על תוכן שלילי....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה זאת אומרת בעיה ?

במידה ו'לוטם' זה לא השם האמיתי שלכם, לכאורה יהיה לכם בעיה עם זה שמישהו פותח פרופיל עם השם האמיתי שלכם, לא?
וודאי אם זה שם לא נפוץ בעליל...
רק דוגמא ;)

• הוסף לסימניות
במידה ו'לוטם' זה לא השם האמיתי שלכם, לכאורה יהיה לכם בעיה עם זה שמישהו פותח פרופיל עם השם האמיתי שלכם, לא?
וודאי אם זה שם לא נפוץ בעליל...
רק דוגמא ;)
אבל אם זה לא אתה, מה אכפת לך?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני מצאתי כאן מישהו עם השם שלי, [ואני לא מכירה עוד אנשים עם השם הזה חוץ מקרובי משפחה שלי, וזה לא יכול להיות מישהו מהם]...

אז אני לא מבינה את הבעיתיות הגדולה של ניק עם השם שלך, אף אחד לא אמור לדעת שככה קוראים לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה